studentie.ro  »  Stiri  »  Lifestyle  »  Alege cele mai comode haine sport pentru exercitiile zilnice

Alege cele mai comode haine sport pentru exercitiile zilnice

1/191492
calendar_month 20 Mar 2015, 00:00
Daca te numeri printre persoanele active care fac sport zi de zi si nu se dau in laturi de la niciun fel de activitate fizica, indiferent cat ar fi de solicitanta, trebuie sa ai o garderoba bogata de haine sport pe care sa le poti rula astfel incat sa iti faci exercitiile zilnice fara griji.

Nu conteaza ce sport practici, atat timp cat te face sa te simti bine in pielea ta. Beneficiile activitatilor fizice sunt cunoscute si in ceea ce priveste sanatatea, dar si in sensul in care contribuie activ la configurarea unui aspect cat mai placut al corpului uman.

Iata cateva dintre cele mai comode haine sport pe care sa le porti atunci cand iti faci exercitiile zilnice:

1. Pantalonii yoga
Indragiti in special de catre barbati atunci cand ii poarta femeile, pantalonii yoga au ajuns celebri si pe retelele de socializare. Realizati din materiale in care ponderea fibrelor naturale precum bumbacul este mai mare decat cea a tesaturilor sintetice, acesti pantaloni sunt flexibili si elastici, absorb transpiratia si sunt cat se poate de confortabili.

2. Tricourile cu bustiere pentru femei
Ca femeie, e aproape imposibil sa poti intreprinde orice fel de activitati sportive fata a purta un sutien special pentru sport. Designerii de haine sport pentru femei au creat insa tricourile cu bustiere incorporate, mult mai confortabile decat sutienele obisnuite.
Acestea sunt facute din diferite materiale, de regula supraelastice, care sustin intr-un mod confortabil sanii si totodata absorb transpiratia.

3. Echipamentele cu aerisire pentru barbati
Tricourile, pantalonii si treningurile cu mici gauri de aerisire sunt concepute special pentru barbatii care fac sport mult si transpire abundent. Acestea permit pielii sa respire, chiar daca sunt realizate in principal din fibre sintetice si elimina astfel si problema mirosurilor neplacute. Hainele sport pentru barbati pot fi gasite in orice magazin de specialitate.

Foto: Wikipedia.ro