Alegerea unei geci cu puf
3/39104
calendar_month 28 Nov 2022, 00:00
Puful este încă materialul izolator numărul unu în industria de geci, oferind cel mai bun raport căldură/ greutate. Prin urmare, modelele de geci dama cu puf îți vor oferi o căldură excepțională, fără a te îngreuna. Alegerea unei geci groase de damă depinde de cât de cald trebuie să-ți fie și ce caracteristici trebuie să aibă.

Ce caracteristici sunt importante?

Gecile cu puf pot fi destul de faine în ceea ce privește caracteristicile, în comparație cu alte tipuri de geci. Cu toate acestea, este important să selectezi o geacă cu puf care are caracteristicile de care ai nevoie.În timp ce buzunarele pot să nu fie esențiale pentru gecile cu puf, majoritatea vor avea două buzunare la șold, în timp ce unele oferă un buzunar suplimentar la piept. Ia în considerare pentru ce vei folosi geaca și alege una cu buzunare în consecință. Amintește-ți că buzunarele inutile vor adăuga greutate nedorită.

Fermoarele sunt de asemenea o considerație - unele geci groase dama vor avea „buzunare deschise”, în timp ce altele vor avea fermoar - credem că închiderea cu fermoar este mai bună pentru geci cu puf, deoarece buzunarele deschise permit intrarea vântului rece și ieșirea aerului cald - trebuie să poți închide buzunarul pentru a maximiza izolarea.

Există multe alte caracteristici pe care producătorii de geci cu puf le pot integra sau nu în produsele lor, ca eficiența guleruluimanșetele și tivurile reglabile.

Dacă îți pui geaca deoparte pentru o perioadă lungă de timp, adică pe tot parcursul verii, ar trebui să fie agățată astfel încât puful să nu fie comprimat, deoarece acest lucru poate deteriora umplutura pufului. Gecile cu puf nu trebuie depozitate în saci de compresie pentru perioade lungi de timp.Pentru a rezuma, gecile cu puf sunt grozave pentru condiții de frig și sunt apogeul izolației atunci când vine vorba de raportul căldură-greutate în comparație cu alte alternative, cum ar fi modelele de veste lungi dama. Atunci când alegi o geacă cu puf, există o serie de puncte de luat în considerare, care au fost subliniate mai sus, dar cât de cald trebuie să-ți țină geaca ar trebui să fie principala considerație.