studentie.ro  » diverse » lifestyle » Amintiri din studentie cu Mihai Gainusa la Buzz!Camp!

Amintiri din studentie cu Mihai Gainusa la Buzz!Camp!

Publicat: 10 Nov 2014 | Vizualizari: 1084

Mihai Gainusa a participat saptamana trecuta la o conferinta in cadrul Buzz!Camp, eveniment care se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceput de drum. Cusurgiul de la Radio 21 le-a vorbit tinerilor despre etapele pe care le-a parcurs in cariera, despre perioada de studentie, dar si despre cum a ajuns sa lucreze in radio.

„Am avut doua etape in viata. Prima a fost cea de rateuri. Am dat de 3 ori la ASE si nu am luat. Apoi am lucrat intr-o centrala telefonica”, a povestit Misu.

A urmat apoi cursurile Facultatii de Jurnalism. „In facultate, am facut Drept Constitutional cu doamna Macovei. Pe atunci era mai tanara dar, culmea, avea aceeasi freza”, a spus Mihai, spre amuzamentul celor prezenti.

In radio a intrat prima oara pentru a-si ridica un premiu. Atunci a adresat o intrebare si a aflat ca un reporter tocmai plecase.

„Eram in anul I de facultate si am castigat niste premii la Delta RFI. M-am dus sa iau cartile, pentru ca asta era premiul. Am batut la usa si am intrat... Am lucrat mai intai la stiri si apoi am facut in paralel si emisiuni de divertisment. La stiri eram Mihai Gainusa, la emisiunile de divertisment eram Mihai Alexandru. Este mai greu in radio decat in televiziune, pentru ca trebuie sa ai cuvintele la tine, dar este mai frumos.”, a povestit Cusurgiul.

Ca sa ajungi in viata acolo unde iti doresti „trebuie sa fii foarte increzator in tine si trebuie sa te astepti si la esecuri”, le-a spus Misu tinerilor prezenti la eveniment. „Atitudinea este foarte importanta”, a adaugat el. In plus, „este foarte important sa faci ceea ce-ti place. Cand nu mai esti multumit cu ce faci, e bine sa incerci altceva”.

Intrebat daca s-a gandit vreodata sa faca stand-up comedy, Mihai Gainusa a marturisit ca nu a fost niciodata la un spectacol de gen, pentru ca nu vrea sa fie influentat in ceea ce face.


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-05-19 00:00:00 - 2022-06-07 00:00:00