studentie.ro  » diverse » lifestyle » Camasa iubitului, cea mai versatila piesa. Cum o porti, pentru un look sofisticat

Camasa iubitului, cea mai versatila piesa. Cum o porti, pentru un look sofisticat

Publicat: 24 Nov 2014 | Vizualizari: 567

Cunosc fashioniste care fac adesea shopping in raioanele pentru barbati. Desi nu-mi fac un scop din asta, mi se intampla si mie. De cate ori ma gasesc cu iubitul meu la shopping, mi se intampla sa fiu atrasa iremediabil de cate o piesa masculina. De cele mai multe ori e vorba despre o camasa.

Camasa, fie ca este ea alba, bleu sau neagra, simpla sau in dungi, este o piesa de baza in garderoba noastra. Este de la sine inteleasa in tinutele office, iar mai nou apare tot mai des in tinute street style. Imprumutata initial din garderoba barbatilor, camasa clasica, cu nasturi si guler, are capacitatea de a da oricarei tinute un aer aparte, sofisticat si cool in acelasi timp. Totusi, in raioanele pentru femei rareori pot sa gasesc camasa alba dorita, problema cu care nu par sa ma confrunt in raioanele pentru barbati. Croiala este de cele mai multe ori cea clasica, usor de integrat intr-o multime de tinute, iar calitatea mai buna.

Iata de ce nu vad nimci gresit in a face shopping in departamentul pentru barbati sau a imprumuta, ocazional, cate o camasa din garderoba iubitului. Exista, totusi, cateva reguli.

Citeste mai departe pe ele.ro>>

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00