studentie.ro  » diverse » lifestyle » Cum poti mentine in stare exceptionala o pereche de tenisi Converse

Cum poti mentine in stare exceptionala o pereche de tenisi Converse

Publicat: 09 Mar 2015 | Vizualizari: 1085

Tenisii Converse sunt foarte populari in randul populatiei tinere. Aceste incaltari nu doar ca sunt foarte confortabile, dar au si un aspect esthetic deosebit, marca a brandului producator. Adolescentii si tinerii din lumea intreaga ii poarta in semn statement, de libertate si confort.

Cu toate astea, sunt incaltari greu de intretinut, pe care nu toata lumea stie sa le ingrijeasca si sa le pastreze in stare buna pentru mai mult timp. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti intretii conversii astfel incat sa arate ca noi si dupa zeci de purtari:

1. Nu ii spala in masina de spalat

Chiar daca pare mai simplu si mai eficient, spalatul automat poate dauna tesaturilor din care sunt facuti tenisii converse. Panza din care sunt confectionate aceste incaltari se poate decolora si deteriora inca de la prima spalare automata, iar lipiciul poate de asemenea sa cedeze in fata temperaturilor inalte din masina de spalat.

2. Spala-I manual, cu sireturile scoase

Nu spala niciodata tenisii converse cu tot cu sireturi, pentru ca acestea se pot deforma din aceasta cauza. Scoate-le intotdeauna inainte de a spala tenisii manual si spala-le separat. Astfel nu vei evita doar deformarea, ci vei elimina si posibilitatea ca acestea sa isi schimbe culoarea, in cazul in care incaltarile sunt colorate.

3. Foloseste branturi atunci cand ii depozitezi

In sezonul rece sau cand nu ii poti purta din cauza vremii si a intemperiilor, depoziteaza-i in cutia originala si fixeaza-I cu branturi care sa le mentina forma intacta. Daca nu ai branturi speciale pentru incaltaminte, poti folosi cateva hartii pentru a le umple partea din fata. Ai grija insa sa nu ii suprasoliciti cu mai multa hartie decat este capacitatea lor.

4. Spala-i rar

Practic, tenisii converse nu se murdaresc neaparat pe panza, cat pe talpa si pe varful cauciucat pe care il au. Evita sa-i speli de cate ori se murdaresc elementele din cauciuc si foloseste o carpa umeda sau o laveta pentru a curata doar aceasta parte.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-02-16 00:00:00