studentie.ro  » diverse » lifestyle » Dbags - magazinul tau online de genti preferat!

Dbags - magazinul tau online de genti preferat!

Publicat: 25 Sep 2014 | Vizualizari: 812

O tinuta nu este completa fara accesorii, iar Dbags va asteapta cu o multime de genti, posete, portofele, bijuterii si alte acesorii de dama dar si serviete si borsete din piele pentru barbati pe placul dumneavoastra!

Pregatim intotdeauna genti noi, in ton cu tendintele in moda pastrand in acelasi timp calitatea a gentilor cu care v-am obisnuit si mai ales avem in fiecare saptamana surprize placute sub forma unor oferte speciale.

Cumparaturile online sunt pe gustul tuturor! Cine mai are timp sa alege prin magazine cand poti sta comod in fata laptop-lui si poti alege modelul dorit dintr-o varietate mult mai mare de produse , cu preturi mai convenabile si cu livrare rapida !


Dbags va propune o gama variata de produse,

de la genti de piele produse in Italia,la genti casual,genti office,genti elegante si de ocazie usor de purtat si de asortat, in diverse culori si materiale.

Stocurile pentru fiecare categorie de genti in parte sunt limitate, tocmai din dorinta de a veni mereu cu ceva nou si pentru a evita situatiile in care una din gentile noastre ar deveni prea "la moda".

Dbags te asteapta sa te convingi de calitatea produselor sale si sa profiti de ofertele pe care le are in fiecare saptamana!

Intra pe www.dbags.ro sau contacteaza-ne pe mail contact@dbags.ro si tel. 0745344644

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-04 00:00:00