studentie.ro  » diverse » lifestyle » Ghid practic de culoare: Cum porti burgundiul. Invata sa combini nuanta in care vei arata perfect!

Ghid practic de culoare: Cum porti burgundiul. Invata sa combini nuanta in care vei arata perfect!

Publicat: 11 Nov 2014 | Vizualizari: 1032

Dintre toate culorile care inveselesc spatiul urban toamna asta, burgundiul, cu variantele lui de grena si visiniu, pare sa detina suprematia. Fiind compus din rosu si albastru, burgundiul inglobeaza ce este mai bun din amandoua, fiind, probabil, motivul pentru care arata bine pe toata lumea.

Burgundiul raspunde perfect la vremea mohorata a toamnei, la atmosfera apasatoare si culorile naturii, motiv pentru care este una dintre cele mai usor de purtat nuante in sezonul rece. Il poti purta la numeroase ocazii, in moduri si combinatii diferite, aducand un plus de elexanta luxurianta garderobei tale.

O rochie simpla burgundie poate fi purtata la birou cu un blazer negru deasupra, insa, datorita luxului pe care il emana aceasta culoare, se poate transforma instantaneu intr-o piesa de cocktail cu ajutorul catorva bijuterii stralucitoare.

Citeste mai departe pe ele.ro>>

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-07 00:00:00