studentie.ro  » diverse » lifestyle » Haine pentru scoala: ce piese nu trebuie sa iti lipseasca in acest sezon

Haine pentru scoala: ce piese nu trebuie sa iti lipseasca in acest sezon

Publicat: 16 Sep 2015 | Vizualizari: 2585

Odata cu sosirea toamnei, incepe si pregatirea pentru noul an scolar, iar garderoba intra sub lupa. Bineinteles, ca in fiecare an, ea necesita modificari, asa ca trebuie sa te pui la curent cu tendintele noului sezon, pe care sa le adaptezi astfel incat sa le poti purta linistita la ore, fara sa te stresezi ca profesorii vor ridica din sprancene.

Daca nu te numeri printre elevii care trebuie sa adopte o uniforma scolara, te poti inspira din ideile de mai jos. Regula este simpla: hainele pentru scoala trebuie sa fie decente, dar trendy.

Haine pentru scoala cu influente army


Influentele army se mentin pe podiumul fashion si in aceasta toamna, asa ca poti sa investesti linistita in piese vestimentare dedicate acestui stil. O geaca ori un trenci si o pereche de pantaloni, in special in tonuri de verde, nu ar trebui sa iti lipseasca de pe lista de haine pentru scoala.

Poarta astfel de piese in combinatie cu item-uri in tonuri neutre si nonculori pentru a nu incarca outfitul pentru scoala. Adauga o nota chic cu ajutorul unor accesorii de efect: palarii, genti cu aplicatii metalice, ceasuri cu cadran mare si bratari din piele.

Citeste continuarea pe DivaHair.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-10 00:00:00