Invata sa alegi in siguranta noii tai adidasi originali
3/35650
calendar_month 07 Ian 2015, 00:00
Miscarea fizica este un element de care tot mai multa lume se arata interesata in ultima vreme. Insa, sportul devine cu adevarat o bucurie atunci cand folosesti incaltamintea adecvata acestei activitati.

Incearca sa adaugi un plus de energie miscarii practicate in sala de gimnastica, acasa sau in aer liber cu noii tai adidasi originali. Incaltamintea de calitate ar trebui sa reziste eforturilor depuse in timpul programului de exercitii fizice spre deosebire de produsele contrafacute.
Adidasi originali: calitate la vedere
Pe o piata plina de produse contrafacute te poti confrunta de multe ori cu marfa de calitate inferioara vanduta sub numele unui brand celebru pe post de adidasi originali. Cand esti in postura de cumparator este recomandat sa te feresti de astfel de capcane si sa fii cat mai prudent.

Fiecare marca de incaltaminte sport isi are caracteristicile definitorii care deosebesc perechile de adidasi originali de produsele contrafacute. In primul rand, verifica ambalajul.

Incaltaminte originala si de calitate, adidasii vin ambalati in cutii inscriptionate vizibil cu sigla marcii, ambalajul fiind facut dintr-un carton rezistent. Cusaturile sunt un alt indiciu care te pot edifica in alegerea unei perechi de adidasi originali.

Atata timp cat cusaturile sunt egale si drepte ai in fata o pereche de adidasi originali.
Adidasi originali: caracteristici individuale
Fiecare marca are si o metoda diferita de a isi evidentia elementele care certifica garantia produsului. In functie de fiecare producator va trebui sa inveti trucurile care te vor ajuta sa identifici perechile de adidasi originali. Invata sa confrunti detaliile pentru a-ti allege perechea de adidasi originali dorita.

Spre exemplu, in cazul unor adidasi originali marca Nike, numarul de securitate inscriptionat pe eticheta interioara trebuie sa se regaseasca si pe ambalajul in care au sosit noii tai adidasi.

La adidasii originali Adidas vei recunoaste un produs autentic daca numarul inscriptionat pe interiorul pantofului stangdifera de cel inscriptionat pe perechea sa. Este un truc la care firma germana a recurs tocmai pentru a descuraja invazia produselor contrafacute.