studentie.ro  » diverse » lifestyle » O aplicatie iti alcatuieste outfitul perfect cu ajutorul hainelor din garderoba ta!

O aplicatie iti alcatuieste outfitul perfect cu ajutorul hainelor din garderoba ta!

Publicat: 07 Apr 2015 | Vizualizari: 1785

Aceasta poate fi aplicatia perfecta pentru cele dintre voi care au probleme dimineata in a-si alcatui un outfit cat mai adecvat cu ajutorul hainelor din propria garderoba. Asta pentru ca aplicatia va face partea cea mai dificila pentru tine, si anume, va selecta piesele vestimentare si va alcatui cu ele un outfit corect.

Aplicatia se numeste Apparel Paris si functioneaza in felul urmator: tu iti selectezi forma corpului si tonul fetei, dupa care, selectezi din 800 de piese vestimentare aflate in baza de date a aplicatiei, hainele pe care le ai in garderoba. Daca o haina pe care o posezi nu este valabila in baza de date a aplicatiei, ii poti face o fotografie, ii descrii caracteristicile si o adaugi in garderoba ta. Apoi, ii spui aplicatiei de ce fel de tinuta ai nevoie: una eleganta sau una casual, iar aceasta va crea outfitul pentru tine. De fapt, va crea mai multe variante de outfit din care tu va trebui sa alegi. Aplicatia poate tine cont chiar si de vremea de afara in vederea alcatuirii tinutei potrivite.
Daca iti doresti sa creezi o tinuta in functie de o anumita piesa vestimentara pe care vrei sa o porti, aplicatia te va ajuta. Iata mai jos si un demo video din care vei intelege mai bine cum functioneaza aceasta aplicatie care te imbraca:

Foto: businessinsider.com.au
Sursa video: YouTube

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00