studentie.ro  » diverse » lifestyle » Picioare mai lungi si solduri mai subtiri? Vezi cel mai simplu truc care iti va alungi silueta!

Picioare mai lungi si solduri mai subtiri? Vezi cel mai simplu truc care iti va alungi silueta!

Publicat: 17 Oct 2014 | Vizualizari: 716

Astazi va voi oferi un truc de styling pe care celebritatile precum Kim Kardashian il cunosc foarte bine. Nu ai nevoie de tocuri imense sau alte trucuri complicate. De fapt, solutia este foarte simpla si chiar comoda. O singura piesa vestimentara iti poate transforma complet look-ul - rochia midi "bodycon".

Daca vrei sa-ti subtiezi formele si sa-ti alungesti silueta, ai grija de felul in care hainele pe care le porti iti modifica proportiile. Pe cat posibil, nu incarca silueta pentru orizontala optand pentru piese ajustate pe corp si concentreaza-ti atentia pe verticala. O singura piesa vestimentara va face asta pentru tine - rochia midi din jerse, care urmeaza indeaproape formele corpului.

Pentru ca este mulata, nu-ti ingroasa silueta, iar lungimea ei creeaza o linie verticala care invita ochiul sa se plimbe in sus si in jos, facand silueta sa para mai lunga. Desigur, efectul este potentat daca este vorba de o rochie neagra si o porti cu un dres negru si botine tot negre, insa functioneaza la fel de bine si pe piciorul gol, cu botine tip chelsea. Cand temperaturile scat, poart-o cu o pereche de cizme pana la genunchi.

Citeste mai departe pe ele.ro>>

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-09-27 00:00:00 - 2022-10-17 00:00:00