studentie.ro  » diverse » lifestyle » Puloverul tricotat, cum il reinventam. 20 de moduri sic de a-l purta

Puloverul tricotat, cum il reinventam. 20 de moduri sic de a-l purta

Publicat: 06 Nov 2014 | Vizualizari: 926

Nu te-ai fi gandit niciodata ca un pulover poate trece drept o pisa statement, dar moda ne demonstreaza de fiecare data ca si cele mai simple piese din garderoa pot fi reinventate. Iar sezonul acesta este cel mai bun moment pentru a scoate puloverele tale de la naftalina, tricotajele reprezentand trednul numarul 1 al sezonului.

Puloverul tricotat este o piesa extrem de verstila, ce isi poate gasi cu usurinta locul in tinute casual, de cocktail sau office. Dupa ce vei arunca un ochi asupra sugestiilor noastre de styling, te asigur ca va deveni o piesa cheie a garderobei tale, pe tot parcursul anului.

In sezonul rece, tinutele in straturi nu doar iti tin de cald, dar sunt si foarte sic, oferind look-ului tau dimensiune si starnind interes. Puloverul poate functiona ca strat intermediar, purtat peste camasi albe sau cadrilate, bluze cu maleta sau rochii si pe sub jachete scurte, cambrate sau mantouri supradimensionate.

Citeste mai departe pe ele.ro>>

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-04 00:00:00