studentie.ro  » diverse » lifestyle » Tenisii - o solutie mereu accesibila pentru diversificarea garderobei

Tenisii - o solutie mereu accesibila pentru diversificarea garderobei

Publicat: 20 Apr 2015 | Vizualizari: 1197

Incaltamintea purtata cel mai des, care se poate vedea la majoritatea oamenilor de pe strada sunt tenisii, diferite modele, diferite culori, chiar cu imprimeuri colorate si amuzante. Este o incaltaminte usoara, comoda, pentru primavara - vara si merg purtati la tinute sport, dar si la tinute casuale, sunt unisex si pentru toate varstele.

Foarte multe brand-uri mari, cunoscute au la vanzare tenisi, la preturi destul de ridicate, dar in acelasi timp, pe piata se gasesc si tenisi ieftini, care desi au un pret mic, sunt la fel de aspectuosi. Diferenta dintre ei se poate vedea la calitatea produsului, desi nu intotdeauna un pret ridicat inseamna o calitate superioara, exista si exceptii.

Foarte multi tineri, mai ales doamnele si domnisoarele, aleg tenisii ieftini in favoarea celor cu preturi ridicate pentru ca prefera diversitatea. Doresc sa aiba cateva perechi din aceasta categorie de incaltaminte, de diferite modele si culori pe care sa-i poata asorta tinutelor alese. In cazul barbatilor, este mai comod sa aiba o pereche, doua de tenisi, o marca anume, dar sa fie frumosi si rezistenti.

Daca se achizitioneaza o pereche de tenisi ieftini, nu inseamna neaparat ca sunt produse ce au o calitate proasta. Exista magazine de tip outlet de unde se pot achizitiona la preturi cu reduceri foarte mari, pot ajunge chiar si cu o reducere de 90% din pretul lor de vanzare.

Cei mai multi tenisi ieftini de pe piata sunt cei importati de pe piata asiatica, China fiind lider detasat. Aceste categorii de produse pot fi gasite in magazine, piete, bazare, chiar si online. Datorita preturilor mai mici tot mai multi oameni prefera „aprovizionarea” micilor magazine din mediul virtual cu imbracaminte si incaltaminte. In ultimul timp mediul virtual a devenit pentru tot mai multi romani principala sursa de informatie asupra noilor trenduri in materie de moda, iar unii dintre acestia achizitioneaza produsele dorite de pe platformele on-line.


Foto: Wikipedia

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00