studentie.ro  » diverse » retete culinare » CARTOFI SOTE

CARTOFI SOTE

Publicat: 02 Nov 2006 | Vizualizari: 4183

Ingrediente: Pentru 10 portii: 2 kg cartofi, 150 ml ulei, 1 legaturi de verdeata, sare.
Preparare: Cartofii se spala si se fierb in coaja, intr-un vas cu apa si sare. Dupa fierbere se racesc, se curata de coaja si se taie felii mici, care apoi se soteaza in ulei. Spre sfarsitul sotarii se adauga verdeatia curatata, spalata si taiata marunt. Cand sunt bine rumeniti, se scot cu paleta si se servesc pe platou sau in farfurie cu diferite preparate culinare, dupa preferinta

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00