studentie.ro  » diverse » retete culinare » DOVLECEI SOTE

DOVLECEI SOTE

Publicat: 02 Nov 2006 | Vizualizari: 3163

Ingrediente: Dovlecei 1.5 kg, unt 75 g, verdeata 1 legatura, sare
Preparare: Se curata dovleceii de coaja, se lasa o ora sa se scurga, se taie felii si se fierb in putina apa cu sare si unt. Se pune apa numai atat cat sa acopere dovleceii, iar vasul se acopera cu un capac. Cand lichidul a scazut, dovleceii sunt gata.
Mentiuni: La servit se presara cu verdeata.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00