studentie.ro  » diverse » retete culinare » FASOLE VERDE SOTE

FASOLE VERDE SOTE

Publicat: 02 Nov 2006 | Vizualizari: 4712

Ingrediente: Pentru 10 portii: 1 kg fasole verde conservata sau proaspata, fiarta, 100 g unt, sare.
Preparare:
Fasolea verde (conserva) se trece printr-un jet de apa rece si se scurge apoi se soteaza intr-un vas cu unt cca 10 minute. Cand este gata sotata, se portioneaza si se asaza pe platou sau in farfuria de servire. Se recomanda ca garnitura la diferite preparate din carne.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00