studentie.ro  » diverse » retete culinare » Marinata de peste cu otet

Marinata de peste cu otet

Publicat: 05 Sep 2006 | Vizualizari: 23247

Ingrediente: 1 kg peste (scrumbii, heringi), 250 ml apa, 100 ml otet, 50 ml untdelemn, sare, o foaie de dafin, 10 boabe piper, o ceapa (80 g), o lingurita cu varf sare

Mod de preparare: Pestele se curata de intestine, apoi se indeparteaza capul si pielea. Se scot, apoi, 2 fileuri, trecand cu un cutit bine ascutit de o parte si de alta a coloanei, de la coada spre cap ca sa se taie toata carnea de pe oase. Fileurile obtinute se taie in bucati de 4-5 cm si se pun intr-un borcan.

Toate ingredientele de mai sus - ceapa taiata in felii, apa, otetul, untdelemnul, foaia de dafin, piperul, o lingurita cu varf de sare se pun intr-o olita si se fierb in clocote 5 minute, apoi olita se ia de pe foc. Cand s-a racit, se desarta peste bucatile de peste si se amesteca bine. Se lasa sa se marineze 6-7 zile la rece, apoi pestele se serveste ca fel intai. Se pastreaza in frigider.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-10 00:00:00