studentie.ro  » diverse » retete culinare » Pasta din peste rasol

Pasta din peste rasol

Publicat: 05 Sep 2006 | Vizualizari: 1839

Ingrediente: 1 kg peste fiert rasol, o ceapa mare (100 g), 3 linguri untdelemn, 150 g unt, un varf de cutit piper, un varf de lingurita ienibahar, 1/2 lingurita nucsoara rasa, sare fina


Mod de preparare: Se fierbe intreg sau taiat in bucati mari, intr-un vas de marime potrivita. In apa se fierb, in prealabil, zarzavatul si ceapa taiate in sferturi si cartofii intregi care se scot dupa ce au fiert; restul de zarzavat se lasa sa fiarba in continuare.

Dupa ce pestele s-a racit, carnea se scoate de pe oase, se trece prin masina de tocat de 2 ori, impreuna cu ceapa taiata marunt si calita in untdelemn cu 1/2 lingurita cu sare si condimentele, la foc mic, pana cand devine lucioasa, fara sa se rumeneasca. Untul se freaca pana cand se moaie, apoi se adauga tocatura, amestecandu-se bine; se sareaza dupa gust. Pasta se aranjeaza pe un platou sau cu ea se fac sandwich-uri.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-29 00:00:00 - 2022-07-10 00:00:00