studentie.ro  » diverse » retete culinare » Peste pescaresc

Peste pescaresc

Publicat: 05 Sep 2006 | Vizualizari: 2593

Ingrediente: 1 kg peste, o ceapa, 2-3 ardei grasi, 1/2 kg rosii, 3 catei de usturoi, o foaie de dafin, 100 ml ulei, piper, faina, sare

Mod de preparare: Pestele curatat se taie in jumatati si apoi in bucati de 4-5 cm, care se trec usor prin faina. Uleiul se pune intr-o cratita si cand s-a infierbantat, putin se aseaza bucatile de peste.

Se prajesc pe jumatate 2 min pe fiecare parte si se scot pe farfurie. In acelasi ulei se pun imediat ceapa taiata marunt, presarata cu o lingurita de sare, lasand sa se prajeasca la foc mic pana scade apa si devine lucioasa, se adauga ardei taiati in felii subtiri cu care se amesteca 2 min, apoi rosiile taiate in felii mai groase, bucatile de peste, foaia de dafin, un varf de cutit de piper si circa 100 ml apa. Se fierb acoperite timp de 20 min, ca sa se formeze sosul; acesta se va sara dupa gust.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00