studentie.ro  » diverse » retete culinare » Salata din peste cu maioneza

Salata din peste cu maioneza

Publicat: 05 Sep 2006 | Vizualizari: 3227

Ingrediente: 1 kg peste, 250 g maioneza, o ceapa verde sau o lingurita de ceapa rasa Maioneza: 2 galbenusuri crude, un galbenus fiert, 500 ml untdelemn, lamaie, mustar, sare




Mod de preparare: Pestele (fara oase prea multe) se fierbe. Dupa ce se scoate de pe oase, carnea se taie in cubulete; se adauga ceapa verde, taiata marunt, impreuna cu frunzele verzi sau o lingurita cu varf cu ceapa rasa fin, iar pentru gust mai picant, un castravete acru, ras prin razatoarea cu gauri mici si scurs de zeama.

Toate ingredientele se amesteca cu maioneza, dupa ce i s-a dat gust mai picant, cu sare, zeama de lamaie si mustar. Salata se aranjeaza pe platou, se niveleaza cu cutitul inoxidabil si se orneaza cu felii de oua fierte tari, masline in forma de stea, gogosari etc., si patrunjel taiat marunt.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-29 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00