studentie.ro  » diverse » retete culinare » SOS ALB (BECHAMEL)

SOS ALB (BECHAMEL)

Publicat: 06 Sep 2006 | Vizualizari: 1934

Ingrediente: 20-30 g faina, 30-40 g unt, 1/2 l lapte, sare
Mod de preparare: Faina si untul se infierbanta intr-o cratita de 1 l la foc mic, numai un minut, amestecand mereu si avand grija ca faina sa nu se coloreze de loc, apoi se stinge cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 randuri amestecand de fiecare data. Se sareaza si, facultativ, se creste putin cu zeama sau sare de lamaie, numai dupa ce s-a luat cratita de pe foc. Se aromeaza cu patrunjel sau marar taiat marunt. La sosul alb se mai pot adauga, imediat ce s-a luat de pe foc, 100 ml smantana, batuta pana cand se omogenizeaza, au 100 ml smantana, batuta bine cu 1-2 galbenusuri. Se infierbanta la cuptor 10 min dupa care se serveste.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00