studentie.ro  » diverse » retete culinare » SOS DE VIN PENTRU PESTE RASOL

SOS DE VIN PENTRU PESTE RASOL

Publicat: 06 Sep 2006 | Vizualizari: 1911

Ingrediente: 50 g unt sau untdelemn, 30 g faina, 2 galbenusuri, 100 ml smantana, 200 ml vin alb sec, 1/2 l supa in care a fiert pestele.
Mod de preparare: Faina si untul sau untdelemnul se infierbanta intr-o cratita, un minut, la foc mic, se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 randuri, amestecand bine pana se desfac cocoloasele si la urma se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia de pe foc. Galbenusurile se freaca cu smantana si facultativ se pune o lingurita cu mustar; totul se amesteca cu sosul fierbinte. Pentru aroma se adauga marar, patrunjel, tarhon dupa gust.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00