studentie.ro  » diverse » retete culinare » SOS ROMANESC

SOS ROMANESC

Publicat: 06 Sep 2006 | Vizualizari: 3029

Ingrediente: 20-25 g faina, o lingurita ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa patrunjel, telina, marar, sare
Mod de preparare:
Faina se prajeste la foc mic nu direct pe flacara amestecand mereu pana cand se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc se pune se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mancarea pentru care a fost pregatit.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-29 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00