studentie.ro  » diverse » stiri » 3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Publicat: 28 Sep 2020 | Vizualizari: 1363

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin acest mijloc a casei dumneavoastră.

De fiecare dată când pleci sau te întorci, nu poți să nu observi ușa garajului. Dar cât de des te uiți cu adevărat la asta? Dacă vă place, rareori vă întrerupeți pentru a lua în considerare impactul pe care îl are ușa garajului asupra aspectului casei dvs. Într-adevăr, încă de la creșterea  numărului de automobile dar și a dimensiunii acestora, ușa garajului a devenit caracteristica dominantă a majorității fațadelor caselor. Culorile vopselelor, detaliile arhitecturale și amenajarea peisagistică contribuie la caracterul unei locuințe, dar nu faceți greșeala să neglijați ceva ce chiar face parte din casă și anume ușa garajului care ar arăta nu chiar potrivit dacă este uzată, demodată sau pur și simplu nu completează restul casei.

Dar nu este vorba doar de estetică. Ușa garajului poate aduce beneficii proprietarului, atât imediat cât și pe termen lung, astfel încât o ușă a garajului nu ar trebui să fie niciodată luată fără a analiza toate aspectele. Vă invit să descoperiți câteva motive pentru care ușa de la garaj este atât de importantă. Dacă tocmai vă construiți casă, luați aceste aspecte în seamă, iar dacă deja aveți o ușă de garaj țineți cont de următoarele păreri și de ce nu poate o  schimbați  pe cea veche.  Vă informez de asemenea că există usi de garaj Gunther Tore  care vă pot ajuta să revitalizați aspectul casei dumneavoastră.

Design si aspect: doua criterii esentiale pentru alegerea usii de garaj

Când este privită de pe stradă, ușa garajului poate reprezenta până la 40% din fațada unei case. Deoarece este atât de proeminentă, ușa garajului poate face sau strica prima impresie a unui vizitator. Dacă ușa ta bătrână a văzut zile mai bune - sau dacă nu s-a potrivit niciodată cu adevărat cu aspectul casei tale - atunci este posibil să transmită un mesaj greșit despre tine, stilul tău și prioritățile tale ca și proprietar de casă.

Trecând la o nouă ușă de garaj care surprinde perfect viziunea dvs. de design, puteți transforma instantaneu mesajul transmis de aspectul casei dumneavoastră în întregime. Oricât de simplu sună, există o mulțime de factori de luat în considerare. Există chiar sisteme care sunt gândite să vă alegeți o ușă de garaj potrivită, în conformitate cu felul cum arată casa. Vă oferă oportunitatea să vizualizați casa dumneavoastră cu diferite stiluri de usi de garaj, pentru ca alegerea să fie mai ușoară. Deci nu există nici un impediment pentru a alege cea mai bună ușă de garaj, adaptată stilului dumneavoastră, nevoilor și aspectului casei dumneavoastră.

Usi de garaj ce au grija de economiile tale

Într-o gospodărie ocupată, ușa garajului se deschide și se închide atât de des încât temperaturile din interiorul garajului să urce și să coboare ca un roller coaster. Nu este prea important pentru un garaj folosit rar, totuși. Cu toate acestea, este o poveste mult diferită, atunci când garajul este atașat de casă sau dacă garajul dvs. mai servește și ca atelier, spălătorie sau cameră pentru depozitare. Aici, temperatura contează nu numai pentru confortul tău, ci și pentru facturile tale de energie. La urma urmei, temperaturile din garaj pot afecta cele ale zonelor de locuit adiacente. Verificați următoarea factură la utilități. Dacă este un preț prea mare pentru o temperatură decentă, luați în calcul că ușa de garaj ar putea fi cel puțin parțial de vină.

Din fericire, există o soluție simplă, rentabilă - izolarea ușilor de garaj. O ușă de garaj izolată asigură niveluri de temperatură substanțial mai stabile. De fapt, într-o zi de iarnă rece, o ușă izolată menține garajul cu 10 până la 20 de grade mai cald decât ar fi altfel, potrivit unui studiu. Dacă sperați să creșteți eficiența energetică a garajului și a casei dvs., asigurați-vă că verificați de două ori proprietățile izolatoare ale oricărei uși pe care o aveți în vedere.

Investește pentru a primi înapoi și mai mult

Toată lumea știe că îmbunătățirea locuinței aduce un plus de valoare, dar, din punct de vedere al rentabilității, se știe că o mână de proiecte vă vor plăti înapoi când este momentul să vindeți proprietatea. Vă poate surprinde să aflați că, din toate proiectele de modernizare a locuințelor cele mai des finalizate, înlocuirea ușilor de garaj se situează aproape de partea de sus a listei în termeni de rentabilitate. Desigur, întreținerea face parte din drumul lung pe care trebuie să îl parcurgeți pentru a vă proteja investiția și mai departe pentru a vă garanta o sumă mai mare la final.

Toate ușile de garaj necesită întreținere anuală pentru a le menține funcționarea fără probleme. Atenție, însă: Nu toate ușile de garaj de pe piață sunt construite pentru a dura, iar unele necesită întreținere  continuu pentru a-și păstra frumusețea de-a lungul anilor. Căutați modele izolate construite din oțel sau compozit durabil, cu întreținere redusă, astfel încât să vă puteți bucura de toate avantajele noii dvs. uși de garaj fără probleme.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00