3 carti psihologice de citit in timpul liber
3/38866
calendar_month 14 Oct 2021, 00:00
In epoca vitezei, cititul inca mai reuseste sa ne incetineasca ritmul si sa ne aseze sufletul si mintea! Si pentru ca resimtim stresul provocat de ritmul haotic in care ne desfasuram activitatile zi de zi, am ajuns sa ne indreptam, din ce in ce mai mult, atentia catre lectura de introspectie si carti psihologice.

Bookzone.ro are o oferta variata de carti psihologice si de dezvoltare personala, astfel incat sa satisfaca nevoile tuturor. Fie ca vrei o lectura usoara, ”condimentata” cu putina actiune, fie ca iti plac cartile captivante, care se citesc cu pixul si foaia in mana, in libraria online Bookzone.ro vei gasi cartea potrivita pentru tine. Destinde-te cu subiecte interesante, scrise de autori cunoscuti in intreaga lume si bucura-te mai mult de timpul petrecut alaturi de cartea ta preferata!

Top 3 carti psihologice de citit in timpul liber

 Am realizat pentru tine un ”Top 3 carti psihologice”, pe care nu merita sa le ratezi si care satisfac si pretentiile celui mai sofisticat cititor. Astfel, am pus in ”cos” un roman – perfect pentru serile in care esti obosit si ai nevoie de putina relaxare; o carte ce te va ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile de autocontrol – din seria cartilor de citit cu creionul in mana; si o carte despre relatia de cuplu, asa cum nu ai mai privit-o pana acum.

1. Pacienta tacuta – Alex Michaelides – a fost numita cel mai bun thriller psihologic al anului 2019. Romanul este un thriller psihologic socant despre un act de violenta extrem al unei femei impotriva sotului ei si despre un terapeut obsedat de descoperirea motivului din spatele acestui act. Un roman in care autorul se joaca cu mintea cititorului si al carui deznodamant este total neasteptat. Un roman atent construit, cu personaje bine conturate, care nu tradeaza nicio secunda faptul ca este un roman de debut;

2. Testul bezelei - Walter Mischel – o carte care demonstreaza ca vointa poate fi educata, dezvaluind totodata strategiile cognitive cu ajutorul carora iti poti imbunatati autocontrolul. Daca vei trece la implementarea strategiilor de dezvoltare a abilitatilor de autocontrol, vei deveni mai motivat, mai perseverent si cu un grad mai ridicat de stapanire de sine.

3. Inteligenta erotica - Esther Perel – o carte ce te incurajeaza sa fii curios, sa spui ceea ce este nespus, fara teama de a pune sub semnul intrebarii corectitudinea sexuala si afectiva, astfel incat sa gasiti solutii pentru a readuce pasiunea in viata de cuplu. Intreaga carte este un tratat despre erotism si intimitate, care reuseste sa ”atinga” niste butoane sensibile din viata de cuplu. Autoarea considera ca o casatorie fericita e, inainte de toate, una sexy.

Intra in libraria online Bookzone.ro, consulta oferta completa de carti si alege cartea care se potriveste cel mai bine sufletului tau! Pe site vei gasi o gama variata de carti psihologice si nu numai care te vor aduce cu un pas mai aproape de tine si de personalitatea ta, cu scopul de a te redescoperi. Relaxeaza-te, toarna-ti un pahar cu vin sau un ceai cald si bucura-te de lectura in tihna!