studentie.ro  » diverse » stiri » 3 utilitati ale rafturilor auto

3 utilitati ale rafturilor auto

Publicat: 06 Oct 2016 | Vizualizari: 671

Atunci cand pornesc la drum, soferii sunt responsabili de conditiile in care isi transporta pasagerii si/sau incarcatura din porbagaj sau din dubita. In special in cazul microbuzelor sau dubitelor este importanta organizarea incarcaturii si optimizarea spatiului.

Storevan pune la dispozitia soferilor solutii pentru optimizarea modului de depozitare a bunurilor transportate, astfel incat, indiferent de scopul traseului, incarcatura sa nu aiba de suferit.

Rafturile auto, indiferent de modul in care acestea sunt utilizate, reprezinta un ajutor de incredere pentru cand pornesti la drum, indiferent de greutatea incarcaturii masinii sau scopul acesteia.

Rafturi auto pentru iubitorii de camping

Este placut sa mergi cu prietenii in camping, insa drumul pana la camping poate fi o adevarata bataie de cap - fiecare grup va avea propriul set de bagaje, corturi, saltele, umbrele si cine stie cate alte lucruri, pe langa gentile cu schimburi si provizii alimentare.

Prin urmare, va fi nevoie de un autovehicul spatios pentru deplasare, iar acel autovehicul trebuie dotat cu rafturi auto si dispozitive de asigurare a incarcaturii pentru ca toate bagajele sa ramana in ordine si pentru a fi evitate accidentele de orice tip.

In momentul "debarcarii" in camping, veti putea deschide usile dubitei, veti putea instala mesele, scaunele si corturile, caci toate au fost transportate in siguranta si, deci, nu pot exista defectiuni. Prin urmare, dupa ce montati toate cele trebuincioase, poate incepe distractia!

Rafturi auto pentru liber-profesionisti

Excursiile pot fi mai putin lipsite de stres multumita accesoriilor de asigurare a incarcaturii in minivan-uri si dubite, insa rafturile auto si dispozitivele suplimentare sunt cu atat mai folositoare liber-profesionistilor a caror activitate nu se desfasoara la domiciliul propriu.

Daca esti tamplar, mester, instalator sau artist in deplasare, ai nevoie de o masina incapatoare si de rafturi auto, precum si cutii de scule (cutii de scule metalice sau cutii de scule de plastic), care sa iti permita sa iti transporti toate ustensilele si materialele cu care vei lucra in conditii optime, fara sa se strice, sa se amestece sau sa se rastoarne.

Pentru instalatori si electricieni, Storevan pune la dispozitie, prin magazinul sau online, portbagaje si suporturi de scara, astfel incat sa sporeasca accesibilitatea lucratorului, indiferent de locul unde acesta se deplaseaza.

Orice tip de incarcatura poate fi securizat, de la trusa de prim ajutor, documente si stingator la butelii si cabluri. Pe langa cutiile de scule, Storevan comercializeaza si containere din diferite materiale si de dimensiuni diferite, care sa ajute la organizarea si stabilizarea produselor de mici dimensiuni.

Rafturi auto pentru asigurarea incarcaturii la drumuri lungi

Potrivit Comisiei Europene, 25% dintre accidentele rutiere ce au avut loc in Europa sunt cauzate de utilizarea necorespunzatoare sau de insuficienta sau lipsa totala a sistemelor de securizare a marfii transportate.

Pentru a evita astfel de accidente ce pot avea loc in trafic sau chiar in interiorul masinii, este recomnadata utilizarea rafturilor auto, precum si a dispozitivelor pentru asigurarea incarcaturii si a accesoriilor corespunzatoare, astfel incat niciun obiect (cu atat mai putin obiectele contondente, inflamabile sau casabile) sa nu ramana liber pe podea, sa nu se poata misca in interiorul masinii in timpul circularii.
Via Ziare.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-16 00:00:00