studentie.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  5 lucruri de stiut daca vrei sa fii la moda vara asta

5 lucruri de stiut daca vrei sa fii la moda vara asta

2/204265
calendar_month 21 Iun 2022, 00:00
Vara este anotimpul în care ne petrecem cea mai mare parte din timp afară și, prin urmare, sezonul ideal în care să ne punem în valoare, să fim la modă și să întoarcem priviri. De regulă, moda se schimbă destul de puțin de la an la an, însă întotdeauna există câteva caracteristici definitorii pentru un anumit sezon. Iată care sunt lucrurile de știut dacă vrei să fii la modă vara aceasta:

Accesorii și bijuterii

Accesoriile precum gențile sau clamele de păr și bijuteriile se poartă dintotdeauna, însă anul acesta parcă se pune accent mai mult decât oricând pe ele. În privința accesoriilor, cu cât sunt mai colorate, cu atât va fi mai bine. Se poartă genți de dimensiuni medii, cu forme inedite și culori care să iasă în evidență. La bijuterii, alege uneleîn trend, fie că le preferi pe cele minimaliste sau, dimpotrivă, pe cele supradimensionate. Anul acesta se poartă combinațiile de stiluri și materiale, astfel că te poți accesoriza cu inele sau coliere din argint, aur și cupru, toate în aceeași piesă.

Outfituri colorate

Bineînțeles, albul și negrul vor fi mereu la modă, însă anul acesta este despre culoare. Deci, dacă îți îndrepți atenția către o bluză albă, să zicem, completează-ți ținuta cu pantaloni sau fustă într-o culoare veselă sau chiar stridentă, pentru că e la modă. Dacă vrei să știi ce culori se poartă anul acesta, blogul de pe Woman & Home îți va fi de ajutor. Însă, ca idee generală, reține că în vara lui 2022 trebuie să eviți culorile neutre și șterse, pentru că te vei pierde în mulțime.

Fuste mini

Dacă silueta îți permite, poartă fuste cât mai scurte, indiferent de croială. Bineînțeles, le vei purta atunci când ieși în oraș, pentru că la birou vei rămâne la varianta clasică de fustă midi.

Accente metalizate

Culorile metalizate, fie că este vorba de argintiu, auriu sau cupru, sunt în trend anul acesta în designul vestimentar. Poți purta tricouri cu imprimeuri metalizate ziua, iar seara, în funcție de locul în care ieși, poți alege o ținută completă dintr-un material metalizat. Însă trebuie să acorzi atenție unui aspect: hainele din aceste materiale îți scot în evidență eventualele imperfecțiuni sau kilogramele în plus, astfel că e mai bine să le eviți dacă mai ai de dat jos ceva.

Pantaloni cu talie joasă

După mulți ani în care au fost foarte la modă pantalonii cu talie înaltă, anul acesta revin la modă cei cu talie joasă. Îi poți completa cu topuri scurte, mai ales dacă ai un abdomen plat și definit. La modă sunt pantalonii mai largi și lungi, care să-ți acopere parțial încălțămintea.Foto: Unsplash