5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre I-Port Advance in caz de diabet
3/39046
calendar_month 29 Aug 2022, 00:00
Unele persoane prezinta un nivel scazut de anxietate atunci cand vine vorba de injectii, pe cand alte persoane experimenteaza o anxietate ridicata care are ca efect si mai multa durere decat este necesar, dar si disconfort fizic si psihic.

Cand vine vorba de injectiile cu insulina pentru diabetici, ajutorul de nadejde I-Port Advance este cel mai potrivit.

Ce reprezinta dispozitivul I-Port advance

Acesta este un port de injectare a insulinei special creat pentru persoanele cu frica de ace si injectii. Insulina in acest caz poate fi injectata cu ajutorul seringilor sau al stilourilor injectoare specifice. 

Portul de injectare este mic si discret si se lipeste de tine ca un bandaj adeziv. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa-ti intepi pielea de fiecare data cand trebuie sa faci o injectie cu insulina. In loc de 150 de injectii pe luna, cu i-Port Advance vei face 10 insertii pe luna, ceea ce inseamna ca starea emotionala neplacuta legata de injectii se reduce semnificativ.

Daca tu sau apropiatii tai aveti diabet, exista 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre I port insulina:

1. Are dimensiunea unei monede si se lipeste ca un plasture pe care il schimbi la fiecare trei zile. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa-ti intepi pielea de fiecare data cand trebuie sa faci o injectie;

2. Dispozitivul este foarte comod pentru cei diagnosticati cu diabet de tip 1 si 2 in tratament cu insulina;

3. Oricine se confrunta cu provocarile emotionale ale injectiilor precum frica, anxietatea si stresul sau impactul fizic al injectiilor precum vanatai, cicatrici sau durere il poate folosi cu incredere.

4. Il poti folosi atat cu stilouri injectoare, cat si cu seringi. Acele trebuie sa aiba lungimea de 5-8 mm si calibrul 32-28.

5. Dispozitivul poate fi purtat in timpul tuturor activitatilor obisnuite, inclusiv la baie, somn sau in timpul practicarii exercitiilor fizice.

Cum ar fi daca ar exista posibilitatea de a-ti administra tratamentul cu insulina fara a fi nevoit sa-ti intepi pielea pentru fiecare injectare? Cat ar fi de comod pentru cei diagnosticati cu diabet? Acest dispozitiv exista acum pe piata, se numeste portul de injectie i-Port Advance si il gasesti pe www.onlinefarmacia.ro!