studentie.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Accesoriile de-o viata ale unui caine

Accesoriile de-o viata ale unui caine

2/204314
calendar_month 21 Sep 2022, 00:00
Care animal are un simț al mirosului de 10.000 de ori mai puternic decât al oamenilor și îți poate scădea tensiunea arterială atunci când îl mângâi? Câinele, desigur. În ultimii 15.000 de ani, câinii ne-au antrenat încet și cu răbdare să-i hrănim, să mergem la plimbare cu ei, să-i spălăm și să-i iubim. Câinii au luat lumea cu asalt între timp și nu există nicio îndoială despre animalul cel mai popular din întreaga lume.

Ce accesorii pentru câini să cumperi?

Accesoriile pentru animalele de companie sunt o necesitate. Nici nu contează câți ani trăiește un câine sau care este vârsta actuală. Indiferent de numărul de ani, merită să îi cumperi frecvent noi accesorii. 

Ce accesorii pentru câini sunt esențiale și care nu sunt neapărat utile? Echipamentul de bază pentru fiecare animal de companie ar trebui să fie un castron pentru apă și hrană, o zgardă de câini și o lesă sau un ham pentru câini și, bineînțeles, un pat pentru câini. Cu siguranță animalul tău se va bucura și de fiecare jucărie pe care i-o vei da. 

Aceste lucruri sunt, în opinia specialiștilor, absolut necesare și fiecare câine ar trebui să le aibă. Cu toate acestea, în magazinele online pentru animale de companie vei găsi mult mai multe accesorii pe care le poți cumpăra pentru un câine. O selecție mare înseamnă că poți cumpăra un produs care se va potrivi câinelui tău și cerințelor tale, ca stăpân al său. 

Jucării și accesorii pentru dresaj

Este bine să diversifici jocul zilnic al câinelui tău, așa că magazinele de specialitate oferă o gamă largă de jucării pentru câini, mingi, sfori, inele, jucării cu apă și jucării scârțâitoare. Există și jucării inteligente care îți vor stimula câinele să fie activ mental. Dacă câinele tău este activ fizic, merită să te interesezi și să îl ajuți să facă sport. Creează-i propria cursă cu obstacole, învață-l să prindă frisbee și să aducă bețe înapoi. Când îți dresezi câinele, s-ar putea să-ți fie util să folosești fluierul și clicker-ul pe câine. În plus, vei găsi și accesorii speciale pentru bicicletă și jogging pentru câine.

Pat pentru câini

Somnul este cel mai important lucru. Indiferent de vârsta, rasa sau mărimea câinelui, toți trebuie să se odihnească pentru a-și recăpăta puterea pentru următoarea zi de aventură. Este bine să adaptezi patul la dimensiunea câinelui. Vei găsi paturi potrivite pentru câini mari, pentru câini mijlocii și pentru câini mici. De asemenea, poți adapta patul la nevoile câinelui tău. Câinii în vârstă și câinii cu tulburări articulare ar trebui să folosească paturi ortopedice. Bârlogurile termice se adaptează la temperatură sau răcesc corpul supraîncălzit al câinelui și nu îl expun la supraîncălzire. În plus, câinele tău se poate odihni pe diverse tipuri de saltele pentru câini, perne pentru câini, se poate înfășura în pături pentru câini sau se poate ascunde în coșuri și cabine speciale.

Lese, zgărzi și hamuri

Merită să fii atent la varietatea de zgărzi și lese și să îți adaptezi alegerea la utilizarea proprie. Dacă vrei altceva, trebuie să știi că hamul garantează o sarcină mai mică pe gâtul câinelui și poate fi mai potrivit. În plus, oferta magazinelor include gulere, etichete de identificare, botnițe pentru un câine, accesorii de dresaj și vânătoare, precum și seturi de zgardă și lesă câine, precum și accesorii reflectorizante.

Este foarte posibil să te simți pierdut în gama foarte variată de accesorii pentru câini, de aceea, trebuie să alegi doar ceea ce se potrivește mărimii câinelui tău și să ai grijă ca tot ceea ce alegi să fie de bună calitate, pentru a nu se deteriora cu ușurință.