Adi Despot, eroul de la Colectiv. Gestul impresionant facut de artist!
3/37234
calendar_month 02 Nov 2015, 00:00
La concertul trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv, in urma caruia au murit 31 de persoane, din cauza unui incendiu, au luat parte, in public, si mai multi cantareti.
Printre vedetele care au scapat din flacari se afla si Adi Despot, cantaret ce nu a vrut sa ofere declaratii, afirmand, scurt, pe Facebook, ca a ajuns acasa cu bine. Un cameraman de la Pro TV a spus insa ca artistul a incercat sa salveze mai multe vieti si urla la cei din jur sa faca la fel.
Adi Despot a fost felicitat, pe Facebook, de vedete, chef Florin Dumitrescu afirmand ca il respecta foarte tare pe cantaret.
"Adi Despot, respect Adi Despot. Vreau sa tac si imi este foarte greu. Imi vine sa fac multe, dar ma abtin. Dar pe asta nu pot sa o mai tin. Adi Despot, te respect! Esti mare. La fel sunt si toti cei care s-au intors in flacari sa salveze. Dar tu esti supravietuitor si sunt fericit ca traiesti. Nu vreau sa ma gandesc deloc prin ce ai trecut, doar la tot ce ai putea sa faci in viitor, pentru ca tu stii. Ai trait momentul ala, din pacate. Despre tot restul ma abtin, pentru ca nu am niciun drept sa vorbesc despre asta, nu am fost acolo. Condoleante", a scris chef Florin Dumitrescu pe Facebook.
Si Virgil Iantu a avut un mesaj emotionant pentru cantaret: "Multi il considera un sociopat, arogant sau ciudat. O fi putin din toate, dar, in primul rand, el este un om. Un om care astazi tace. Nu vrea sa stim ca a salvat vieti, nu vrea recunostinta, nu vrea nimic in schimb. Ba da, cred ca vrea ceva, vrea dreptate si asta este singurul lucru pe care l-ar urla din rasputeri. O fac si eu si ar trebui sa o facem cu totii. Sa urlam in fata nedreptatii de fiecare data cand ea ne loveste in suflet. Eu sunt hotarat sa urlu! Cum? Inca nu stiu. Dar va promit ca o voi face si ca nu voi
fi singur! Chiar daca o sa te supar, eu iti multumesc, Adrian".