studentie.ro  » diverse » stiri » Adidasi si rochie?

Adidasi si rochie?

Publicat: 04 Mar 2022 | Vizualizari: 147

În primul rând, nimeni nu a spus vreodată că nu poți purta pantofi sport după 35 de ani. Probabil au fost momente când te-ai întrebat dacă mai poți purta o pereche de pantofi din motive de varsta, ținută sau uzură. Deși răspunsul la această întrebare este de obicei da, deseori vine cu condiții, de exemplu, pantalonii scurți din denim sunt în regulă, atâta timp cât talia este înaltă și pantalonii în sine nu sunt prea scurți.

Când vine vorba de adidași, poți opta să-i porți cu ținute mai versate, spre deosebire de look-ul comun care include blugi și tricou pe care obișnuiam să ne bazăm. Încearca să-i încalti inclusiv cu rochii de vară  mai mult decât ai făcut-o în anii precedenți. Exista o gama variată de modele de adidasi dama la prețuri bune de unde sa alegi în funcție de buget și de tinutele tale.

Când ne gândim la cum aratăm cel mai bine în adidași indiferent de vârstă, am studiat diferitele moduri în care celebritățile și figurile proeminente ale lumii le poartă în afara sălii de sport. Pantalonii de lungime medie, evazați, tăiați și chiar blugii învechiți au fost îmbrăcați cu piese elegante separate și adidași simpli, și au avut rezultate super elegante. Pare că există o temă comună de simplitate fără efort atunci când este vorba atât de adidasi, cât și de ținutele elegante si lejere.

Iată cateva tinute care merg de minune cu adidasi:

- Adidași cu talpa înalta cu pantaloni largi și un trench elegant.
- Fustă de lungime midi și un tricou alb, negru sau crem.
- Adidasi cu blazer si pantaloni office pentru un aspect mai profesional.
- Un strop de portocaliu amplifică ținuta casual de pantaloni de trening și adidași
- Pantalonii tăiați și accesoriile colorate arată cel mai bine cu pantofii sport neutri.
- O jachetă de blugi și o rochie neagră arată întotdeauna cool și sunt potrivite cu adidasii.
- Optează pentru un aspect tonal și accesorii sofisticate pentru a-ți menține ansamblul de adidași și jambiere îngrijite.
- Un top drăguț și blugi tăiați pentru confort și eleganță.
- Un aspect elegant, complet negru, este o idee simplă cu pantofii sport albi.
- Ținută perfectă pentru aeroport: blugi skinny, tricou si pantofi sport albi.

Adidașii sunt completarea perfectă pentru orice ținută; nu se demodează niciodată și oferă combinația supremă de modă și confort. Fie că este vorba de modelele clasice sau de noile stiluri mai futuriste, adidașii nu mai sunt rezervați decât pentru sală. Asortarea adidasilor cu o rochie este cea mai recentă tendință de modă care este aici pentru a rămâne. Din ce în ce mai multe femei din toata lumea poarta adidași și rochii. Nu e musai dacă porți o rochie, ar trebui să porți sandale, tocuri sau pantofi eleganti, depinde și de modelul de rochie. Doamnelor, jocul s-a schimbat și lăsați-ne să fim primii care vă spunem, ne place această tendință și vibrație!

Apariția pantofilor sport în lumea modei ne-a permis să renunțăm la toate regulile pe care le-am cunoscut vreodată. Adidașii nu mai sunt numai pentru antrenament și exerciții. Adidașii pot fi încorporați cu ușurință în mai multe ținute diferite. Spune adio zilelor în care te strâng călcâiele de la pantofi!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00