studentie.ro  » diverse » stiri » Afla acum care sunt beneficiile invatarii limbii engleze la o varsta frageda si cum iti poti ajuta copilul sa devina bilingv

Afla acum care sunt beneficiile invatarii limbii engleze la o varsta frageda si cum iti poti ajuta copilul sa devina bilingv

Publicat: 11 Mar 2022 | Vizualizari: 82

Studiul unei limbi străine încă din primii ani de viață sporește capacitatea intelectuală și socială, dezvoltând abilitățile lingvistice ale copilului. Deși poate fi dificil să crești un copil bilingv, beneficiile învățării unei limbi străine la o vârstă fragedă sunt extrem de importante.

Copiii bilingvi învață mai repede și mai ușor, dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor și au mai multe oportunități de carieră la vârsta adultă. De asemenea, le este mai ușor să se conecteze cu alte culturi, ceea ce îi face mai deschiși și mai toleranți față de diversitate și sunt mai puțin susceptibili să experimenteze boli mintale pe parcursul vieții. Dacă vrei să știi cum îți poți ajuta copilul să învețe limba engleză de la o vârstă timpurie, citește în continuare acest articol.

Iată 5 lucruri pe care le poți face pentru copilul tău pentru a își dezvolta abilitățile lingvistice bilingve

Citește cu el în fiecare zi

Citirea cărților în limba engleză îi dezvoltă copilului vocabularul și prin urmare, abilitățile de comunicare. Cu fiecare pagină citită, cel mic va descoperi noi cuvinte și expresii de care va fi atras și pe care le va învăța cu plăcere.

Pune-i muzică în limba engleză

Cei mai mulți copii sunt capabili să cânte chiar înainte de a putea vorbi. Pentru că au o plăcere să cânte și să danseze de mici, se vor simți motivați să învețe cuvinte din melodii fără să își de seama. Redarea melodiilor în limba engleză îi vă permite copilului tău să învețe în timp ce se distrează.

Înscrie-l la un curs de engleză interactiv

Fiind o bună modalitate de a comunica într-un cadru autentic, un curs îl vă ajuta să se exprime liber și să interacționeze cu alti copii, ceea ce îi vă spori încrederea de sine. Activitățile variate din cadrul cursurilor de engleză de la englezacopii.ro îi vor menține atenția și interesul pe tot parcursul desfășurării acestora, prin metoda învățării active.

Utilizați aplicații lingvistice

Există o gamă largă de aplicații de învățare a unei limbi străine, atât educaționale, cât și distractive, care îi pot ajuta pe copii și le pot oferi mai multă expunere. Acestea sunt menite să îmbogățească vocabularul și să contribuie la învățarea limbii engleze mai ușor și mai rapid. Într-o lume dominată de tehnologie, este bine să iți înveți copilul să folosească timpul petrecut în fața unui ecran în avantajul său.

Nu vă opriți din a exersa

Învățarea este un proces durabil și continuu. Este important ca părinții să le ofere tot suportul lor copiilor și să îi ajute să învețe pe tot parcursul vieții. Pentru ca procesul de învățare să devină un obicei, cei mici au nevoie de un mediu propice în care să se dezvolte și să interacționeze, pentru a obține performanțe remarcabile pe termen lung.

Așadar, prin intermediul lecturii, muzicii, cursurilor de limba engleză și a aplicațiilor educative, copiii vor putea deveni bilingvi prin asimilarea de noi cuvinte și expresii. Învățarea unei limbi străine de la o vârstă timpurie, îi vor dezvolta copilului tău abilitați de comunicare și gândire, fiind capabil să proceseze și să înțeleagă mai rapid informații complexe.

Sursa foto: pexels.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00