Angajezi? Angajeaza pe Jobs, in RisCo, noua sectiune dedicata recrutarii eficiente!
3/39141
calendar_month 10 Mar 2023, 00:00
Cauti o platforma de angajare unde sa iti postezi anunturile si sa ai certitudinea ca gasesti candidatul potrivit? Vrei sa iti sporesti sansele de a gasi omul perfect pentru echipa ta? Scuteste timp pretios si incarca anunturi de angajare pe Jobs, in RisCo!

Atatea platforme de angajare, atatea abordari, asa ca de ce ai alege Jobs? Foarte simplu: iti punem la dispozitie cel mai eficient sistem de filtrare, astfel incat tu sa te ocupi doar de interviu. Axeaza-te pe interactiunea cu potentialii angajati, de restul detaliilor ne ocupam noi!

Postezi anunturi nelimitat si gratuit in comunitatea noastra, care aduce impreuna peste 500.000 de utilizatori unici lunari. Pe RisCo vei gasit atat firme, cat si persoane interesate de datele de identificare, financiare si juridice ale firmelor.

Ai la dispozitie un indicator dinamic de potrivire, un indicator care te anunta cand au aplicat 30 de candidati noi, statusul angajatilor, distanta pana la sediu. Pentru a evita situatiile neplacute de negociere a salariului, vezi din start care este salariul minim pe care candidatul il poate accepta si poti seta limita salariala pentru fiecare anunt.

Pentru a filtra mai bine anunturile, poti seta principalele 3 activitati de care vrei sa se ocupe viitorul angajat in postul pe care il va ocupa. Astfel, oferi claritate candidatilor si te asiguri ca inainte de etapa interviului, o mare parte din atributii si avantaje le sunt cunoscute.

Eficientizeaza-ti procesul de recrutare si asigura-te ca gasesti oamenii potriviti in locul potrivit!

Despre noi

Infiintata in 2014, RisCo are in portofoliu servicii pentru 4 dintre departamentele de baza ale fiecarei firme. Risc – Juridic, Vanzari, Marketing si HR. Printre servicii se enumera verificare de firme, analiza si interpretare date juridice si financiare, instrumente de vanzari, de comunicare si promovare, cat si o platforma de angajare destinata firmelor si persoanelor fizice.

Citeste continuarea articolului pe www.risco.ro