BACKSTREET BOYS, POVESTEA MERGE MAI DEPARTE. CHIAR FARA KEVIN
5/5117
calendar_month 23 Oct 2007, 00:00
Au stat in fruntea clasamentelor muzicale cu zeci de hituri, saptamani la rand, au primit numeroase premii, au vandut milioane de copii dupa albumele lansate.

Baietii de la Backstreet Boys, caci despre ei este vorba, au format, fara doar si poate, una din cele mai cunoscute trupe de la jumatatea anilor ''90. Nimic nu este insa etern! Anii au trecut si incet, incet soarele celor cinci a inceput sa straluceasca tot mai putin.


Dupa patru materiale muzicale incununate de apaluze si premii, cei cinci muzicieni au decis in urma cu sapte ani sa mearga pe drumuri diferite. Amintirea vremurilor bune nu le-a dat pace in perioada de pauza, iar trupa care i-a urcat pe culmile gloriei a primit cea de-a doua sansa. Cand Backstreet Boys avea insa poate cea mai mare nevoie de o dovada de prietenie, Kevin Richardson a intors spatele fostilor colegi. „Plecarea lui a insemnat o lovitura grea”, il citeaza Now pe Howie. „Ne-am intalnit fata in fata, dar a vrut ceva diferit, cum ar fi sa isi intemeieze o familie, sa isi incerce sansa ca actor sau producator”, a continuat Latin Lover-ul trupei.

Ramasi in formatie incompleta, baietii au refuzat totusi sa accepte propunerea pe care oricare alti muzicieni ar fi imbratisat-o intr-o secunda. Desi au existat discutii pentru realizarea unui reality-show prin care sa isi gaseasca cel de-al cincilea coleg, Brian, Nick, AJ si Howie au refuzat fara nicio remuscare. „Usa a ramas dechisa” pentru cel care a preferat un alt destin. Fara Kevin langa ei, baietii sunt pregatiti acum sa revina acolo unde le este locul. Pe data de 30 octombrie a acestui an, Backstreet Boys va lansa albumul intitulat sugestiv „Unbreakable (de nedespartit)”. Iar balada „Inconsolable”, extrasa de pe material se bucura deja de succes.

Antena3.ro