BANCILE LANSEAZA ANGAJARI MASIVE LA FINAL DE AN
6/6502
calendar_month 28 Dec 2007, 00:00
Aproape 100 de pozitii sint scoase la concurs de la mijlocul lunii decembrie in majoritatea bancilor din tara.

Cele mai multe functii pentru care exista cerere din partea institutiilor bancare in aceasta perioada vizeaza personalul necesar agentiilor la nivel local, de la analist de credite pina la director de sucursala. In total, aproape 100 de pozitii sint deschise celor care vor sa isi schimbe locul de munca sau vor sa intre in domeniul bancar. Cele mai multe openinguri sint la Raiffeisen Bank, care angajeaza atit in Bucuresti, cit si in tara, dar locuri vacante sint si la alte banci, cum ar fi BCR, Banc Post, Alpha Bank sau Libra Bank. Pozitiile pleaca de la ofiter de vinzari, responsabil de clientela, analist financiar, IT, responsabil de compensatii pina la director de sucursala sau coordonator regional.

Raiffeisen Bank angajeaza responsabili de clientela IMM in Bucuresti si in Bistrita, directori de sucursala in Piatra Neamt, Tirgu-Jiu, Roman, Curtici, Tirgu-Mures, Tg.-Ocna, dar si coordonatori de echipa de vinzari directe in Buzau, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Pitesti, Slatina, Tirgu-Jiu, Bucuresti, Drobeta-Turnu Severin, Alexandria, Ploiesti si in Rimnicu Vilcea. Si cei de la BCR cauta oameni pentru pozitii de conducere a unitatilor din teritoriu, dar si pentru alte functii, cum ar fi supervizor piete de capital, manager de produs la Departamentul de credite ipotecare sau consilier juridic in mai multe orase din tara. Banc Post cauta oameni pe functii ca relationship manager in peste zece orase din tara, ofiter de vinzari si servicii clienti sau administrator de credite.

Cei de la Apha Bank au si ei posturi de director de sucursala in Birlad, Bucuresti, Onesti, Pitesti, Ploiesti, Alexandria, Calarasi, Sfintu Gheorghe, dar si pozitii de analist credite, coordonator credite de investitii imobiliare sau de inginer in Bucuresti. Angajari fac si cei de la Libra Bank, care au scoase la concurs mai ales functii de conducere, cum ar fi manager pe relatia cu clientii, professional si corporate, in mai multe orase din tara si administrator pe operatii bancare sau consilier financiar bancar. Mai putine pozitii sint cerute de banci precum ABN Amro si Credit Europe Bank.

Sursa : Cotidianul.ro