studentie.ro  » diverse » stiri » Cadouri pentru casa, ideale de oferit in dar prietenilor, de la 3gifts.ro

Cadouri pentru casa, ideale de oferit in dar prietenilor, de la 3gifts.ro

Publicat: 09 Sep 2021 | Vizualizari: 194

Daca descoperi 3gifts.ro cu siguranta nu ai cum sa epuizezi ideile de cadouri pe care le poti oferi. Daca esti in perioada studentiei cu siguranta tu si toti prietenii tai ati descoperit o noua viata, cea departe de casa. Acea viata unde iti prepari singur mancarea, unde trebuie sa faci curatenie fie ca vrei sau nu, unde trebuie sa faci cumparaturi daca vrei sa ai ce manca si cate si mai cate astfel de lucruri.

Poate ca te-ai mutat in chirie si la fel au facut si ai tai colegi sau prieteni. Afli acum ca ai nevoie de fel si fel de lucruri cand stai singur, lucruri utile care pur si simplu lipsesc. Daca tot stii prin ce trec si prietenii tai, cand ai ocazia sa le oferi un cadou, nu ezita sa accesezi site-ul celor de la 3gifts.ro. Aici vei gasi o gama vasta de cadouri pentru casa, printre care si cadouri amuzante, dar totusi utile pe care le poti oferi.

Descopera gama de lucruri pentru casa - sursa ta de idei de cadouri

Distractiile sunt in toi in aceasta perioada si vreti cu totii sa profitati la maximum de anii de studentie. Si cum un student nu se scalda in bani, ci ii cheltuieste cu cap pentru ca are si facturi si chirie de platit, deseori poate preferati sa stati acasa la unul sau la altul. Faceti prin rotatie cu privire la locurile in care va vedeti in fiecare seara deoarece la terasa este frig si chiar putin scump de multe ori.

Motiv in plus pentru care vei vrea sa le oferi cand ai ocazia un cadou util, de la 3gifts.ro. Ai de unde alege cu siguranta si regasesti aici printre altele si:

- setul cu plosca, pahare si sah: este o idee ideala de cadou pentru ca are atat recipientele necesare cu care va puteti cinsti, pentru ca oricine mai bea un shot uneori, dar si jocul de sah cu care va puteti ocupa timpul cat stati de vorba.

- suporturile de masa pentru farfurii sau pahare: sunt disponibile pe site diverse tipuri de suporturi, atat pentru masa cat si pentru pahare care sunt utile. Pot evita astfel sa murdareasca masa de fiecare data si chiar sa o pateze. Cand pleaca din chirie cu siguranta nu vor sa plateasca si o masa ca si obiect stricat.

- set pentru sare si piper: acest set disponibil este inedit tocmai pentru faptul ca fiecare recipient are forma de grenada. Este si un set inedit, care poate porni chiar si discutii amuzante.

- ceasul de perete: ceasul Chemistry este perfect pentru un student la chimie-biologie si cu siguranta il va incanta, in special pentru ca il caracterizeaza. Mai este si ceasul Dali, ce poate fi asezat pe un birou, pentru ca pare ca se scurge. Poate la fel de greu cum li se pare si lor ca se scurge foarte greu timpul la seminarii sau cursuri.

Descopera toata gama de produse accesand site-ul si alege ceea ce crezi ca le place prietenilor tai.

Contact:  0775.383.323.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00