studentie.ro  » diverse » stiri » Cauti un cadou pentru iubit? 3 idei grozave cu efecte garantate

Cauti un cadou pentru iubit? 3 idei grozave cu efecte garantate

Publicat: 28 Feb 2022 | Vizualizari: 90

Ești în căutarea unui cadou original care să mulțumească jumătatea ta? De Ziua Îndrăgostiților, pentru aniversarea voastră, de Crăciun sau doar pentru că doriți să faceți și altceva, există o mulțime de ocazii pentru a vă răsfăța cu un moment în doi. Îți oferim trei răspunsuri pentru întrebarea care te frământă: ce cadou să-i faci iubitului tău?

Idee de cadou pentru iubitul tău visător

Ești în căutarea unei idei pentru a-ți satisface iubitul visător? Nu este nimic mai bun decât un weekend ca o escapadă pentru a ieși din rutină și a-ți surprinde jumătatea.

O altă idee năstrușnică este o noapte într-o rulotă pentru a fi mai boem! Este un prilej de a adopta ritmul de viață nomad și de a va distra împreună.

La căderea nopții, surpriza continuă! Porniți într-o călătorie către Calea Lactee. Echipat cu binoclu sau telescoape astronomice, poți să-i oferi șansa iubitului tău să studieze stelele împreună cu tine. Ceva care să satisfacă partea visătoare a jumătății tale!

Idee de cadou pentru iubitul tău atletic

Iubitul tău are ochi doar pentru sport? Avem o idee de cadou pentru iubit care ar trebui să-i satisfacă dragostea pentru sport: oferă-i o excursie cu canoea sau un circuit prin munți cu bicicletă. Oportunitatea de a împărtăși un moment romantic în inima naturii!

După o zi de pedalat, va fi încântat să descopere o saună privată care îl așteaptă la una dintre cabanele unde ai făcut rezervarea. După cum se spune, după efort, confort! Este timpul să vă răsfățați cu un moment de bine în doi și să gustați din beneficiile saunei, în armonie cu natură. Apoi, seara se încheie apoteotic cu o cină romantică la lumina stelelor și a lunii, departe de civilizație și de zgomotul infernal al mașinilor orașului!

Un weekend romantic neobișnuit și revitalizant, acesta este cadoul ideal pentru iubitul tău sportiv! Gata cu puzzle-ul sau alte bazaconii! Ce cadou să-i faci iubitului tău mai frumos decât acesta?

Idee de cadou pentru iubitul tău gurmand

Nu există o dovadă de dragoste mai bună decât un cadou pentru iubitul tău gurmand. Îi cunoșți gusturile și pasiunile, așa că oferă-i ceva care i se potrivește și care cu siguranță îl va mulțumi.

Pentru a satisface poftele jumătății tale, ai de ales. Poți alege un restaurant care te poate încânta cu preparatele sale gătite la marea artă, din ingrediente naturale și chiar bio. Produse locale și de sezon și rețete ancestrale stăpânite la îndemâna ta! Dacă iubitului tău gurmand îi place să călătorească, poți rezervă un weekend la o cabană unde să va preparați un grătar romantic încântător. Un moment romantic și neobișnuit în natură, fără nicio constrângere!

Ultimul cadou pentru iubitul tău gurmand: micul dejun livrat la ușa. Cornuri proaspete, cafea prăjită, gemuri de casă și suc 100% din ingrediente naturale, iubitul tău va avea ceva care să-i încânte papilele gustative. Și dacă ești și tu pe acolo, de ce să nu profiți?

Vezi ce simplu este? Ce cadou să-i faci iubitului decât o ieșire din cotidian? Ideal pentru orice fel de bărbat ai alături!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-29 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00