studentie.ro  » diverse » stiri » Ce aptitudini trebuie sa dezvolte angajatii in era post-pandemie?

Ce aptitudini trebuie sa dezvolte angajatii in era post-pandemie?

Publicat: 21 Ian 2022 | Vizualizari: 79

În ultimii ani, contextul pandemic încă actual ne-a schimbat semnificativ viața, în special modul în care comunicăm și lucrăm cu alți oameni. Prin urmare, implementarea restricţiilor anti-Covid pe scară largă, a condus la creșterea interacţiunilor interumane în spaţiul virtual, atât din perspectivă profesională, cât și personală.

Referitor la mediul de afaceri, numeroase organizații, au fost nevoite să adopte diverse noi tehnici în modelul lor de operare, luare a deciziilor și strategiilor pentru a-și continua activitatea într-un ritm corespunzător. Astfel, în acest cumul de schimbări, angajaților le-a revenit obligaţia de a se perfecționa din punct de vedere profesional, prin însuşirea unui set de aptitudini ce vor fi la mare căutare şi în viitor.

Abilități digitale

Dezvoltarea competențelordigitale este un factor esenţial, indiferent dacă activitatea profesională se realizează la birou sau acasă. Totodată, în contextul apariţiei modelului hibrid de lucru, este necesar ca fiecare angajat să cunoască instrumente virtuale simple şi la îndemână, pe care le poate utiliza pentru a finaliza cu rapiditate şi în mod corespunzător sarcinile atribuite. Mai mult, competențele digitale vor oferi angajaților o altă perspectivă asupra tehnologiei existente, având astfel posibilitatea de a se adapta mai uşor în cadrul unor eventuale oportunităţi de carieră.

Abilități sociale și emoționale

Limitarea socializării a avut, cu siguranţă, efecte negative asupra dezvoltării abilităților noastre sociale și emoționale. Pe viitor, în scopul întăririi relaţiilor profesionale existente sau pentru a dezvolta viitoare relații cu potenţialii clienți, colaboratori sau parteneri, fiecare manager va trebui să pună accent pe valorificarea aptitudinilor de comunicarea în rândul angajaţilor săi, mai ales dezvoltarea inteligenței emoționale și a empatiei.

Citeste in continuare articolul pe RisCo.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-08 00:00:00