studentie.ro  » diverse » stiri » Ce inseamna cu adevarat viata de mamica

Ce inseamna cu adevarat viata de mamica

Publicat: 19 Mar 2020 | Vizualizari: 1221

Inainte de a deveni mamici, toate femeile se gandesc la acest moment si se intreaba oare cum ar fi, cum s-ar descurca cu un bebelus.

Sa asculti sfaturi de la persoanele care deja au un copil nu este cea mai buna metoda, deoarece fiecare copil manifesta un comportament diferit, la fel si mamica. Nimeni nu te poate pregati cu adevarat pentru acest moment si nici nu iti va putea spune care vor fi cu adevarat sentimentele pe care le vei simti.

Singurul lucru sigur pe care il poti afla inainte de a deveni mamica este data nasterii copilului tau cu ajutorul aplicatiei calculator sarcina.

In principiu primul si cel mai accentuat sentiment pe care il vei simti este frica. Frica ca este prea mic, prea fragil si ca nu te vei putea descurca. 

Fiecare mama isi doreste ca micutul sau sa aiba parte de cele mai frumoase momente si cea mai buna ingrijire. O proaspata mamica arata obosita deoarece noptile se transforma in mici reprize de somn. Asadar, ceea ce doresc sa subliniez este ca a fi mamica nu este deloc un lucru usor.

Fericirea si starea pe care le ai in prima zi de viata a unui nou nascut sunt cu adevarat speciale. Chiar nu pot fi descrise in cuvinte, iar toata euforia pe care o simti, curiozitatea si dragostea pe care o porti pentru acea faptura mica. Practic, din prima zi totul se schimba pentru tine.

Cum arata bebelusul


Multi nou-nascuti sunt mici, dar nu si firavi. Poate te surprinde faptul ca capul unui nou-nascut este atat de mare in comparatie cu restul corpului. 

Pielea copilului tau poate parea oarecum rosie, roz sau violet la inceput. Alti bebelusi se nasc foarte incretiti. Si unii, in special copiii prematuri, au un aspect moale, blanos, un par fin care se dezvolta in timp ce se afla in uter. Copilul tau poate sa se transforme sau sa reactioneze la sunetul vocilor tale. Bebelusul tau foloseste toate simturile, inclusiv mirosul si atingerea, pentru a identifica si a deveni mai atasat de tine.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-16 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00