Ce presupune ingrijirea unei peruci Belher
3/38723
calendar_month 19 Feb 2020, 00:00
Purtarea unei peruci a devenit un trend, una din solutiile ingenioase pentru o schimbare de look rapida si de efect. Desi avem tendinta sa asociem peruca cu lipsa parului si automat cu anumite probleme de sanatate, in unele cazuri posesoarele de peruci sunt doar impatimite ale schimbarilor frecvente in ceea ce priveste parul lor.

Peruci de calitate, variate - din punct de vedere cromatic, al tipului de par, al formei, lungimii de asemenea - regasim in cadrul magazinului de specialitate www.belher.ro - unul dintre cele mai renumite de altfel, cu servicii complexe. Altfel spus, de aici pot fi cumparate perucile sau extensiile de par dorite, iar in showroom pot fi vazute si probate, iar la Belher Beauty Bar pot fi intretinute, coafate, aplicate sau demontate extensiile. Serviciile profesionale sunt o completare necesara, pentru ca publicul sa se bucure de produse care numai intretinute corect pot fi de calitate premium, demonstrata.

Cum ingrijesti peruca de la Belher

Perucile din fibra naturala, de la Belher, nu doar ca au un aspect natural, insa se vor ingriji similar cu podoaba capilara. Spre exemplu, va fi spalata cu sampon, masca, clatita delicat si de preferat uscata natural, pentru a nu abuza de efectul de caldura asupra firelor de par.

Peruca va fi spalata nu zilnic sau de cateva ori pe saptamana, ci mai rar decat parul natural. Daca este purtata zilnic, necesita desigur spalare mai frecventa. Recomandarea este de a face acest lucru la interval de 2 saptamani. Vor fi necesare produse profesionale, iar Belher ofera si din acest punct de vedere solutia. Gama de produse de ingrijire Belher este disponibila in beauty bar.

Pentru ingrijirea perucii aceasta nu va fi tinuta pe cap. Va fi spalata cu o cantitate generoasa de apa, fara a aplica direct pe firele de par samponul sau masca - acestea se vor dizolva mai intai in apa. Nici jetul de apa nu trebuie aplicat direct pe peruca.Alltfel spus, ingrijirea unei peruci nu este dificila, ci presupune actiuni blande de spalare si clatire. Scopul este de a metine firele de par in stare buna. De asemenea, este de preferat ca peruca sa fie pastrata pe un stativ, un suport special. Acest stativ o ajuta sa isi pastreze forma naturala, sa se aeriseasca, astfel ca la purtare sa nu aiba o forma nenaturala sau cu firele de par rebele. Asta inseamna si ingrijire mai rara, peruca fiind „ready to wear”, oricand.

Specialistii de la Belher te pot sfatui ce presupune ingrijirea unei peruci. La prima curatare a perucii este de preferat ca posesoarele sa opteze pentru serviciile profesionale de la Belher Beauty Bar, pentru a invata cum poate fi ingrijita peruca acasa. Pentru ingrijirea corecta a acesteia, realizata acasa, sunt necesare produsele de ingrijire Gama Belher.

Detalii despre produse cu posibilitate de a comanda cele dorite regasim in cadrul paginii oficiale belher.ro.