studentie.ro  » diverse » stiri » Ce putem face pentru a scapa de aripioare? 3 tipuri de activitati sportive

Ce putem face pentru a scapa de aripioare? 3 tipuri de activitati sportive

Publicat: 11 Sep 2021 | Vizualizari: 240

Acele buzunare încăpățânate de grăsime, aripioarele se dezvoltă în jurul părților laterale ale zonei abdominale. Nu arată grozav, nu sunt bune pentru starea noastră de sănătate, dar mulți dintre noi avem aripioare, inclusiv copiii.

Dată fiind biologia specifică, bărbații sunt și mai predispuși să se îngrașe în acea zonă. Nu este foarte ușor să scăpăm de aripioare, însă unele schimbări pozitive ale stilului de viață și includerea mai multor activități sportive în rutina zilnică ne vor ajuta să arătăm și să ne simțim din ce în ce mai bine. 

Biciclete și antrenamente HIIT

În general, orice fel de exercițiu ne ajută să obținem un deficit caloric și să scăpăm astfel de aripioare. Totuși, antrenamentele HIIT sunt printre cele mai eficiente când vine vorba de arderea eficientă a grăsimilor. Aceste antrenamente combină perioade scurte de activitate aerobică intensă cu pauze de recuperare, crescând astfel ritmul cardiac. Un antrenament HIIT este minunat pentru începători, deoarece exercițiile sunt simple și se repetă adesea. De asemenea, HIIT poate fi modificat pentru persoanele care nu au suficientă rezistență , existând suficiente alternative cu impact redus. Dacă nu sunteți adepți ai exercițiilor acasă sau la sală, ciclismul este la fel de eficient. Dacă toți membrii familiei dețin biciclete, planificați plimbări mai lungi, eventual în zone provocatoare cu dealuri. Cel mai indicat este să includeți două sau trei antrenamente HIIT de 30 de minute pe săptămână. 

Activități cardio și biciclete copii pentru pierderea în greutate

Foarte mulți copii suferă de obezitate, iar aripioarele reprezintă o problemă comună și în rândul lor. Doar că în cazul lor, trebuie să îi încurajăm să practice activități sportive care să îi atragă și să îi mențină implicați. Similar antrenamentelor HIIT, sesiunile cardio ajută la arderea grăsimilor din zona burții și la atingerea unui deficit caloric. Alergarea este o opțiune excelentă,  dar la fel de potrivite sunt și canotajul și ciclismul, mai ales că există o varietate de biciclete copii. Sporturile organizate și de echipă sunt iarăși ideale, mai ales că celor mici le place competiția. Puteți chiar să vă încurajați copilul să se alăture unui grup de dans pentru a învăța o nouă abilitate și pentru a scăpa astfel de excesul de greutate. 

Biciclete electrice pentru pierderea aripioarelor

Bicicletele electrice devin rapid o alegere populară de transport atât pentru naveta urbană, cât și pentru aventurile de weekend. Reprezintă o modalitate mai ecologică de a ajunge la muncă, precum și o activitate recreativă și distractivă. La fel ca bicicletele obișnuite, există o varietate de stiluri și modele de biciclete electrice disponibile. Puteți alege o bicicletă cu accelerație pentru un efort minim, dar pentru a scăpa de aripioare și de surplusul de kilograme, alegeți o bicicletă sportivă de viteză. 

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-19 00:00:00