studentie.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Ce trebuie sa stii inainte sa pariezi la Pariuri Sportive

Ce trebuie sa stii inainte sa pariezi la Pariuri Sportive

2/204079
calendar_month 29 Iun 2021, 00:00
Daca esti tot mai atras de domeniul pariurilor sportive si vrei sa incerci si tu sa castigi astfel anumite sume de bani, in cele ce urmeaza vrem sa iti oferim cateva informatii care sa te ajute sa pornesti cat mai constient si informat pe acest drum. Asadar, iata ce trebuie sa cunosti:

1. Termenii importanti din domeniu

In lumea pariurilor sunt tot felul de termeni folositi, unii mai cunoscuti, altii nu. Inainte de a paria, trebuie sa te asiguri de faptul ca ai inteles bine totul si ca stii semnificatia unor cuvinte precum: 1x2, 1x, x2, 12, handicap, cota, bookie, miza, payout, cash out si multe altele. Vei gasi pe diverse pagini online o multime de informatii in acest sens, iar la o simpla cautare pe Google vei afla tot ce te intereseaza.

2. La ce riscuri te expui

Astfel de activitati aduc cu sine si anumite riscuri. In primul rand exista posibilitatea de a pierde bani, deoarece vorbim de pronosticuri, nu de rezultate garantate, pe care le cunoastem dinainte. Asadar, ai mare grija sa nu pariezi mai mult decat iti permiti, sa fii foarte rational si sa analizezi bine totul dinainte.

Un alt mare risc, ce reprezinta o problema reala a pariorilor, este dependenta. E foarte simplu sa intri intr-un cerc vicios din care sa nu reusesti sa mai iesi. Daca simti ca ceva nu e in regula, daca ai oameni dragi care iti sugereaza asta, cere ajutor. Vei gasi informatii cu privire la acest aspect chiar si pe site-urile agentiilor, acestea colaborand adesea cu specialisti care te pot sprijini.

Totodata, pe multe site-uri ai posibilitatea de a te auto-exclude pentru o perioada, astfel incat sa te asigrui de faptul ca nu iti vei afecta prea mult stilul de viata, familia, munca etc.

3. Cum alegi o casa de pariuri

Pariurile se lanseaza la agentiile specializate. Ele pot fi online sau offline.

Agentiile online sunt mult mai simplu de accesat. Daca ai o conexiune la Internet e foarte rapid sa pariezi, sa studiezi cotele, sa urmaresti managementul banilor si asa mai departe. In plus, nu ai un program anume la care trebuie sa faci asta, ci ai acces non-stop. Poti paria chiar si live cu mare usurinta, oferta e una foarte bogata, bonusurile sunt multe si ai si posibilitatea de a urmari live multe din evenimente.

Ai insa si dezavantaje, deoarece banii nu sunt primiti imediat, ci in 3-5 zile, pot sa apara probleme tehnice cand te astepti mai putin si e mult mai simplu sa ajungi la dependenta.

Cele mai sigure si populare case de pariuri online le poti gasi pe site-ul celor de la Wetten Romania.

Daca alegi varianta offline, printre avantaje se numara cele legate de ridicarea rapida a banilor castigati, stabilitatea cotelor, bonusuri care exista doar la casele de pariuri si experienta pe care o ai in localul respectiv, data de conversatiile cu cei care au aceeasi pasiune ca si tine.

Ca dezavantaje, primul care ne vine in minte e cel legat de program, care e unul limitat, apoi faptul ca parierea live e mai dificila, cotele se pot modifica fara un anunt in prealabil si operatorii pot face greseli.

4. Cum sa ai mai mari sanse de castig

Daca vrei sa-ti cresti sansele de castig la pariuri, trebuie sa investesti timp in asta. E necesar ca mereu sa te informezi, sa studiezi stilul de joc al sportivilor, echipele, competitiile, sa nu pariezi sub impulsul emotiilor, sa nu crezi intr-o echipa doar ca e favorita ta si asa mai departe. Ideea e sa fii cat mai obiectiv si sa alegi sansele reale, nu preferintele.