CRACIUN CU DANS, IN CLUB SAU PE GHEATA
6/6318
calendar_month 19 Dec 2007, 00:00
Esti student si n-ai chef sa faci Craciunul cu parintii, sau vrei sa-ti scoti familia in oras in perioada Sarbatorilor, in Bucuresti gasesti distractii de tot felul.
De la seri petrecute pe gheata, la patinoarele in aer liber, la nopti de dans in fata scenelor unde sunt concerte sau in cluburi, oferta e variata si aveti de unde alege.

Craciun studentesc. Pentru studenti, Craciunul incepe de maine, in curtea Universitatii Politehnice Bucuresti. Acolo, de la ora 11.00 se da liber la distractie: petrecere cu vin fiert, bere, pomana porcului, tombola cu premii si concerte Etnic, Haiducii, Hora, Celia, Voltaj, Proconsul si Phoenix. Si cum "noaptea e tanara", distractia se muta in cluburile Posh, Blue Night din Regie, unde Vali Barbulescu si DJ Rabinu vor intretine atmosfera.

Piata Universitatii. Weekendul de dinaintea Craciunului va fi ultimul dedicat concertelor si activitatilor din fata Teatrului National. Puteti profita de faptul ca cei de la ArCub "Cred in Mos Craciun" si va puteti duce copiii sa vada sania Mosului cu cei patru reni. Mai mult, seara, dupa ora 19.00, muzica de sarbatoare va este adusa la urechi de vedete ale momentului si coruri.

Parcul Kiseleff. Primaria Sectorului 1 isi distreaza cetatenii cu Targul de Ciocolata de langa patinoarul din Parcul Kiseleff, dar si cu bunatatile facute in casa si aduse de tarani la Targul Taranului Roman in Piata Amzei. Iar in seara de Ajun si in prima zi de Craciun, Arctic Park Kiseleff e deschis, asa ca amatorii de patinaj isi pot exersa talentele pe gheata.

Patinoarul Drumul Taberei. La Piata Moghioros, pasionatii de distractie pe gheata vor avea o surpriza in cea de-a treia zi de Craciun. Primaria Sectorului 6 a pus la cale, pe 27 decembrie, un concert Loredana si Voltaj. Cei care vor sa si patineze platesc 15 lei, iar concertul e gratuit.

Evenimentul Zilei.ro