studentie.ro  » diverse » stiri » Credite accesibile studentilor

Credite accesibile studentilor

Publicat: 15 Ian 2021 | Vizualizari: 651

Perioada studenției este una dintre cele mai frumoase în viața unui om. Este o perioadă plină de experiențe noi, de însușire de informații și noi abilități. Cu toate acestea, poate fi și o perioadă dificilă, în special din punct de vedere financiar. Soluția naturală la aceste probleme este obținerea unui loc de muncă, cel mai probabil cu jumătate de normă (sau chiar mai puțin). Dar chiar și cu un loc de muncă și ajutorul părinților, bugetul ar putea să nu fie suficient, mai ales dacă apar cheltuieli neprevăzute și deseori urgente. În astfel de situații, studenții ar putea recurge la un credit.

Anumite bănci oferă credite pentru studenți. Pot fi accesate sume de bani mari prin aceste credite și rambursate pe o perioadă lungă de timp. Dar cine vrea să aibă datorii în următorii 10 ani? În plus, este posibil să nu aveți nevoie de o sumă atât de mare, condițiile ar putea fi prea stricte sau poate nu doriți să implicați o altă persoană, multe bănci acordând creditul doar dacă creditul este semnat de cel puțin un codebitor.

Pentru o soluție rapidă - de câteva sute sau câteva mii de lei, aveți opțiunea de a contracta un credit nebancar. Este vorba de un credit rapid, online, foarte ușor de solicitat și de obținut, cu condiții flexible. Un sfat rapid înainte de toate: dacă considerați contractarea unui credit online, utilizați Moneezy - o platformă de comparare a împrumuturilor online, gratuită, foarte rapidă și simplu de folosit. Trebuie doar să selectați suma pe care doriți să o împrumutați și perioada în care credeți că o să puteți rambursa creditul, iar Moneezy va genera automat o listă de creditori verificați.

Iar acum să ne întoarcem la credite – este adevărat că sunt foarte flexibile și ușor de accesat, dar există câteva condiții care trebui îndeplinite:

- cetățenia română și reședință în România - acest lucru nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea dintre voi și aveți nevoie doar de un act de identitate valabil pentru a confirma acest lucru.

- o sursă de venit - spre deosebire de bănci, creditele nebancare sunt accesibile persoanelor cu orice fel de venit (inclusiv minim pe economie) și nu este necesară nici măcar vechime de muncă foarte lungă. Sunt acceptate și surse multiple de venit, important este doar să aveți un venit lunar, pentru a asigura creditorul că aveți posibilitatea de a achita ratele.

- un scor de credit bun - aceasta nu este o condiție, dar reprezintă un avantaj. Un scor de credit bun mărește șansele de a fi aprobat pentru un împrumut, însă un scor de credit bun poate însemna și condiții de creditare mai favorabile. Cu toate acestea, există creditori care nu țin cont de acest lucru. Dacă nu ați avut un credit până acum și nu aveți un scor de credit, nu vă faceți griji, nu reprezintă o problemă. Contractarea unor micro-credite poate fi și o strategie bună de construire a scorului de credit, pentru momentul când o să aveți nevoie de o sumă mai mare de bani.

Dezavantajele acestor credite:

- suma limitată de bani – printr-un credit nebancar puteți de regulă obține între 200 și 10 000 lei, dar această sumă ar trebui să fie suficientă pentru cheltuielile neprevăzute ale studenților.

- Dobânzi mai mari: acordați o atenție deosebită ratelor dobânzii. Mulți creditori percep dobândă pe zi (între 0.5 – 2%) , nu pe lună, așadar, cu cât rambursați mai repede creditul, cu atât costul total al împrumutului va fi mai mic. Cu toate acestea, mulți creditori oferă clienților noi dobândă 0% pentru primele 30 de zile - o ofertă de care puteți profita.

Dacă v-am stârnit interesul, nu ezitați să intrați pe Moneezy, unde găsiți mai multe informații despre diferitele tipuri de credite și despre creditorii individuali cu care cooperam.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-04 00:00:00