Cum aratau vedetele in primul lor videoclip: le recunosti?
3/37302
calendar_month 11 Nov 2015, 00:00
Uneori, iti dai seama ca ai imbatranit cand dai peste un videoclip sau o melodie de pe vremea cand erai adolescenta sau copila. Cu unele vedete am crescut si ele ne-au fost de multe ori alaturi, indirect, in cele mai grele momente, dar si in cele mai frumoase. Muzica ne-a ajutat in felul ei sa fim oamenii care suntem azi, asa ca nu trebuie sa ii uitam pe acei artisti pe care ii ascultam pe vremuri, chiar daca azi nu toti ne mai plac. Chiar daca a fost doar "o faza", mai mult ca sigur ca si acum simti ceva cand asculti melodiile de suflet ale adolescentei.

Sa facem o incursiune placuta in trecut si sa vedem cum au evoluat artistii cu care multi dintre noi am crescut, am ras si am plans, dar care, fara indoiala, ne-au adus o farama de bucurie in suflet acum multi ani!
Vedetele in primul lor clip

Britney Spears
Anii au trecut si Britney a fost protagonista multor barfe si scandaluri, dar iata ca dragostea fata de muzica o mentine in continuare pe scena, desi nu se poate spune ca viata de artist i-a adus numai bucurii. Pentru multe adolescente, ea a fost un adevarat model in anii '00, cand cariera ei era la apogeu.

Vezi imaginile pe DIVAHAIR.RO