studentie.ro  » diverse » stiri » Cum obtii fisa medicala pentru permis auto in Sectorul 2, fara birocratie?

Cum obtii fisa medicala pentru permis auto in Sectorul 2, fara birocratie?

Publicat: 20 Aug 2021 | Vizualizari: 257

Desi conducerea unui autovehicul a devenit o necesitate, etapa obtinerii permisului auto poate fi o adevarata provocare. Daca esti student, probabil deja majoritatea zilelor le petreci la facultate sau pregatindu-te pentru cariera. Astfel, timpul tau liber pentru a te ocupa de fisa medicala permis auto sector 2 este limitat.

Din fericire, nu e nevoie sa te complici cu birocratia clasica. In schimb, poti apela cu incredere la serviciile oferite de o clinica profesionala. In felul acesta, vei reusi sa-ti rezolvi mai rapid problema si te vei putea concentra pe sala si examen.

Cat de greu se obtine fisa auto?

Fisa medicala este obligatorie atat in timpul cursurilor de la scoala de soferi, cat si atunci cand un permis auto expira sau cand este anulat ori suspendat din diverse motive. In mod normal, pentru obtinerea sa sunt necesare multe drumuri. Acest lucru se intampla fiindca trebuie sa dovedesti ca esti apt din punct de vedere fizic si psihic pentru a conduce. Totusi, in prezent, s-au inventat alternative pentru a economisi timp si nu mai este nevoie sa te ocupi de acelasi proces in mai multe etape.

In schimb, poti face totul in aceeasi zi. In cazul in care te regasesti intr-una dintre situatiile de mai sus, acceseaza platforma unei clinici online ca fisamedicala.info si fa-ti o programare pentru fisa medicala permis auto sector 2. Vei gasi pe site informatii cu privire la programul de functionare, precum si alte detalii suplimentare. Apeleaza la numarul afisat pe ecran sau foloseste sectiunea de contact pentru a stabili data si ora de sosire. Un consultant va prelua legatura si iti va raspunde la toate intrebarile.

Ce documente trebuie sa ai la tine cand ajungi la clinica?

In primul rand, este important sa ai la indemana buletinul si fisa de scolarizare. Pe langa acestea, ai nevoie de o adeverinta de la medicul de familie, care sa ateste faptul ca esti capabil sa conduci si ca nu suferi de boli cronice. In situatia in care ai probleme cu vederea, ia-ti la tine si ochelarii.

Cei care au nevoie de reinnoirea permisului trebuie sa aduca dovada taxei de 94 ron, care se achita la posta, trezorie sau la Politie Pipera. Fisa se obtine in maximum o ora de la completarea formularelor, iar pretul pe care trebuie sa-l platesti este de 130 lei. Daca acest interval este depasit, iti este automat returnat 50% din suma achitata.

Ce analize sunt efectuate?

In cadrul clinicii Standard Med din Bucuresti, exista specialisti pentru toate analizele de care ai nevoie ca sa obtii fisa medicala permis auto sector 2. Asadar, vei trece prin medicina interna, ORL, oftalmologie, ortopedie/chirurgie, neurologie si psihiatrie.

Un alt beneficiu consta in faptul ca dispui de 20 RON reducere din pretul de lista la orice consultatie ulterioara. Fisa medicala permis auto sector 2 eliberata este valabila timp de 6 luni si nu mai poate fi utilizata dupa aceasta perioada. Programul clinicii Standard Med in zilele de Luni, Marti si Joi este intre 14:15 si 18:30. Miercuri si Vineri poti sosi intre 9:00 si 12:30. Clinica este autorizata pentru efectuarea cu maximum de eficienta a tuturor examinarilor medicale clinice si paraclinice, prevazute de legislatie.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00