studentie.ro  » diverse » stiri » Cum procedam cand vrem sa ne deschidem nuanta parului?

Cum procedam cand vrem sa ne deschidem nuanta parului?

Publicat: 04 Feb 2022 | Vizualizari: 98

Parul nostru, indiferent de ce proceduri de coafor primeste, trebuie sa arate bine la final. Chiar daca il decoloram sau ii schimbam culoarea, acesta trebuie tratat astfel incat sa nu se degradeze.

Pentru o schimbare de look drastica, de la o nuanta inchisa la una deschisa, se apeleaza la saloanele de infrumusetare. Se poate face si acasa decolorarea, dar trebuie sa avem mare grija. Pudra decoloranta, impreuna cu oxidantul, trebuie sa fie in cantitati potrivite. Trebuie sa stim exact gradul de deschidere al parului si putem incepe cu un test. Un test pentru a ne cunoaste parul. Pentru un astfel de test se ia o suvita din partea cefei si se foloseste produsul dorit, in cazul nostru pudra decoloranta. Astfel se sta cu suvita foarte bine imbibata in solutia de decolorat atat timp cat este nevoie. In maxim 30 de minute ar trebui spalat. In felul aceste se poate vedea daca noi avem nevoie de un oxidant mai puternic sau mai slab pentru restul parului.

Timpul pentru o decolorare totala a parului este destul de lung, 30 de minute se sta cu produsul in par, dar pana ca fiecare suvita in parte sa fie acoperita de decolorant dureaza. Aceasta crema decoloranta este mai spumata, mai solida si se intinde destul de greu cu ajutorul periilor speciale. Tot ce trebuie sa stiti este ca produsul trebuie sa fie suficient astfel incat sa puteti obtine rezultate dorite. Asta daca doriti sa incercati acasa, dar cel mai indicat este la salonul de infrumusetare.

In saloanele de infrumusetare se poate sa aveti rezultate mult mai bune cu ajutorul stilistilor. Acestia au tot ce este nevoie pentru realizarea unui decapaj treptat, asfel incat sa nu fie nevoie de o reparare masiva a parului sau chiar a-l tunde .Stiu exact in functie de structura parului dumneavoastra cata pudra decoloranta si cat oxidant sa foloseasca. Au la indemana tot este nevoie, produse bune calitativ si ucenici coafor care ii ajuta sa fie bine organizati si rapizi, pentru a avea toate ustensilele la indemana, pentru a va reusi decolorarea.

De la o culoare inchisa la una deschisa este destul de greu de ajuns acasa, si daca nu cunoasteti tehnicile de colorimetrie este foarte dificil. Asadar, apelati cu incredere la specialisti in domeniu. Acestia cunosc firul de par si cum sa aplice decolorarea si ulterior vopseaua dorita. Acasa pot ramane goluri inestetice in culoare pentru ca, oricat de bine ai incerca, sunt greu de acoperit. La salon insa profesionistii va ajuta sa ramaneti cu o nuanta uniforma.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00