Cum sa alegi penarul perfect, cu un design feminin si elegant
3/38968
calendar_month 23 Mar 2022, 00:00
Reîntoarcerea la școală în format fizic, renunțând la varianta cursurilor online, reprezintă pentru majoritatea persoanelor o reîntoarcere la normal, menită să aibă un impact extrem de mare atât din punct de vedere al calității actului educațional, cât și social. Totuși, o astfel de schimbare necesită o mulțime de pregatiri din partea părinților, pregătiri necesare dacă ne dorim ca fiecare micuț sa fie gata de un nou început și să aibă parte de un an școlar reușit, în cele mai bune condiții cu putință. De asemenea, prin achiziționarea obiectelor necesare pentru școală, copilul are mai multe șanse de a deveni entuziasmat de această activitate și de a participa la ore cu plăcere, ceea ce este ilustrat de entuziasmul generalizat din primele zile de școală, care începe să se estompeze pe parcurs.

Cu rechizitele potrivite, copiii vor rămâne entuziasmați zi de zi și vor găsi ceva plăcut în fiecare oră de la școală, chiar dacă nu este vorba de o materie care să-i încânte prea mult. Totuși, această încercare de a îl mulțumi pe cel mic prin produsele cumpărate poate fi destul de costisitoare și obositoare pentru părinți.

Acest lucru se datorează uneori din cauza achiziționării rechizitelor nepotrivite. Deoarece copilul trebuie pregatit în mod eficient pentru reinceperea orelor în format fizic și pentru ritmul cotidian care îl așteaptă, materialele școlare trebuie să fie atât utile, cât și potrivite pentru gusturile și preferințele sale.

La fel ca și ghiozdanul, penarul este un obiect esențial pentru elev. Acesta este important în primul rând pentru menținerea ustensilelor de scris în ordine și a evita pătarea ghiozdanului cu cerneală, mai ales dacă este vorba de copii mai mici. Aceștia au nevoie la scoală de mai multe stilouri, pixuri și creioane deoarece programa școlară este de așa natură încât orele nu se pot desfășura în lipsa acestora. Un bun exemplu este ora de desen, la care elevii se pot folosi de o mare varietat de materiale, inclusiv creioane colorate și carioci, care au nevoie de un spațiu propice pentru a fi depozitate. Prin contrast, elevii mai mari tind să aibă nevoie de din ce în ce mai puține ustensile de scris pe măsură ce cresc, tocmai pentru că se maturizează, iar programa de la școală se adaptează la noul lor profil psihologic.

Tocmai pentru a face față acestor necesități, exista atat de multe modele de penare pe piata încât este dificil sa îl alegem pe cel potrivit. De aceea, pentru a fi siguri că se pot bucura de entuziasmul celor mici, părinții trebuie să țină cont de mai multe criterii. În acest caz, cea mai dificilă alegere este în cazul penarelor pentru fete, deoarece penarele destinate acestora sunt mult mai variate și diverse, ceea ce face alegerea mult mai dificilă.

În mod evident, cea mai bună modalitate de a nu da greș în alegerea penarelor pentru fete este să faceți cumpărăturile pentru a achiziționa rechizite chiar împreună cu acestea. Dacă acest lucru nu este totuși posibil, există câteva sfaturi utile de care puteți ține cont în alegerea penarelor pentru fete, care vă vor fi extrem de utile:1.  Alegeți mărimea potrivită de penar. În primul rând, această piesă din categoria de rechizite trebuie să fie utilă și să își îndeplinească cu succes funcția principală. Încercați să alegeți o mărime potrivită, nici prea mică, pentru că nu vor încăpea toate cele necesare, nici prea mare pentru că va ocupa mult spațiu inutil în ghiozdan, care ar putea fi folosit mult mai inteligent și nu ar mai duce la supraaglomerare și sporirea greutății în mod inutil.

2.  Țineți cont de vârsta fetiței pentru care achiziționați penarul. Acest lucru este extrem de important deoarece preferințele se schimbă în funcție de categoria de vârstă. În timp ce pentru clasele primare, copiii apreciază un penar cu personajele principale din desenele animate favorite, ulterior va fi mai potrivit un penar mai simplu, poate cu imprimeu floral. Mai mult, pentru categoria fetelor de liceu ar fi mai potrivit un penar simplu, cu design elegant și cât mai simplu.

3.  Alegeți cu atenție gama de culori. Pentru un succes garantat, puteți alege un model de penar care să se asorteze cu ghiozdanul sau geanta de școală. Astfel, luând în considerare un articol care îi place persoanei pentru care achiziționați penarul aveți mai multe șanse de a face o alegere inspirată. Totuși, nuanțele cele mai îndrăgite de fete în general sunt: roz, roșu, galben, baby blue și alte nuanțe deschise în general.

4.  Țineți cont de preferințele personale ale fetiței. Fiecare persoană dezvoltă de-a lungul timpului un stil propriu, configurat dintr-o totalitate de articole care au ceva în comun. Încercați să identificați acel element care se regăsește cu o frecvență sporită ca trăsătură a articolelor pentru școală, haine, etc. și încercați să găsiți un penar care o are la rândul său.