Cum sa utilizam alimentatia de zi cu zi in beneficiul nostru
3/39116
calendar_month 03 Ian 2023, 00:00
Suntem bobardați zilic cu mesaje referitoatre la ce presupune o alimentație sănătoasă și cum schimbându-ne tabieturile alimentare, putem dobândi tinerețe veșnică. Este adevărat faptul că ceea ce consumăm și sănătatea noastră se află într-o strânsă legătură, însă secretul unei vieție longevive și trainice nu se află doar în diete complicate sau în consumul exclusiv de alimente categorisite drept “benefice”. Alimentația noastră de zi cu zi poate fi suficient de nutritivă pentru a duce o viață lungă și sănătoasă, atunci când mindset-ul cu care abordăm subiectul mâncare este unul echilibrat și care promovează moderația, mai întâi de toate.

Descoperă surse de vitamine și minerale naturale

Un corp și o minte sănătoasă sunt ceea ce toate suplimentele alimentare de pe piața farmaceutică promit, însă acestea trebuie utilizate doar la recomandarea medicului și numai ca și un ultim resort, mai ales atunci când ne putem procura toate vitaminele și mineralele necesare organismului, pe cale cât se poate de naturală. Avocado, brocoli, varza de bruxelles sau semințele de chia sunt niște alimente cu un aport nutrițional foarte benefic organismului uman, însă nu sunt singurele. Orice legume și fructe consumate cu seriozitate vă pot aduce aceleași valori nutriționale. În această notă, cheia sănătății pe cale naturală constă în descoperirea nutrienților mâncărurilor pe care preferăm să le consumăm, și dobândirerea unor obiceiuri cât mai neartificiale de a le consuma. Prin urmare, la următoarea vizită pentru cumpărături, nu ezitați să utilizați aceeași listă de alimente ca de obicei, urmărind produsele dvs. favorite și în oferta dintr-un catalog Penny nou. În cadrul acestuia, veți regăsi produse Penny pentru toate gusturile, cu valorile nutriționale foarte clar specificate, și la niște prețuri avantajoase, datorită promoții Penny. Sănătatea stă în obiceiurile mici de zi cu zi.

Consumă alimente bogate în fibre

Un stil de viață sănătos începe de la interior, de la sănătatea organelor responsabile pentru digestie. Iar pentru ca acestea să funcționeze așa cum trebuie, de la mesele noastre zilnice nu ar trebui să lipsească alimentele bogate în fibre, cum sunt legumele și fructele, oleaginoasele, tot ceea ce este făcut din cereale, precum și carnea roșie. Dacă includem produse precum banane, morcovi, ovăz și orez, dar și carne de vițel sau fasole în alimentația noastră, putem preveni numeroase boli ale secolului 21, cum sunt diabetul sau cancerul. Dar, trebuie să fim atenți la calitatea alimentelor bogate în fibre pe care le consumăm, pentru a ne asigura că primim întregul aport nutrițional. Vă recomandăm să răsfoiți gama de reduceri Kaufland azi, dintr-un catalog Kaufland recent, unde veți regăsi cu siguranță un raport calitate-preț excelent la aceste tipuri de alimente de bază. Alegeți-vă o garnitură preferată din oferta Kaufland, o carne roșie maturată din categoria oferte carne Kaufland și pregătiți o cină deliciosă, cu îndrumările de la capitolul rețete. Și nu uitați să urmăriți cantitatea de fibre din mâncărurile consumate zi de zi, pentru a vă convinge de multitudinea acestora, dar și de beneficii.Hidratarea este cea mai importantă

Niciun sfat nutrițional sau dietă urmată cu strictețe nu vor da însă rezultate benefice sănătății, dacă din obiceiurile noastre zilnice lipsește hidratarea corespunzătoare. Medicii specialiști recoamndă un consum de lichide de minim 2 litri pe zi, indiferent de sezon. Însă la fel de importantă ca și cantitatea, în cazul apei, calitatea este cea care face diferența - o apă îmbuteliată, provenită din surse sigure, cu pH ceva mai ridicat, poate avea efecte miraculoase asupra organismului uman. Spre exemplu, apa alcalină este cunoscută pentru proprietățile sale de eliminare a toxinelor și de reducere a acidității gastrice, atunci când este consumată cu simț de răspundere. Așadar, indiferent care este sursa de apă preferată, nu neglijați consumul de apă zilnic și fiți cu ochii pe cataloage supermarketuri de pe MrOferto, pentru cele mai bune reduceri la apa naturală și carbogazoasă. Printre promoțiile MrOferto veți descoperi cataloage actualizate constant de la magazinele populare de pe piață, cum sunt catalog Penny nou sau catalog Kaufland, pentru ca dvs. să aveți de unde alege lichidele cele mai îndrăgite de întreaga familie. La finalul zilei, pentru a valorifica hidratarea corpului, trebuie să descoperim acea apă și tipuri de lichide care ne îndeamnă să le consumăm din plăcere.