De sarbatori nu uitam de distractia celor mici
3/38718
calendar_month 12 Dec 2019, 00:00
In toata agitatia acestei luni, cu pregatirile specifice pentru Craciun, adultii nu trebuie sa uite de distractia celor mici. Petrecerile pentru copii au devenit o moda si, mai mult decat a urmari un trend, este vorba despre bucuria adusa celor mici. Paradisul Personajelor vine cu un pachet de servicii de acest gen.

Pentru cei care inca nu sunt la curent cu acest val de popularitate a serviciilor de animatie pentru copii trebuie spus ca aici regasim reteta perfecta pentru distractia copiilor de orice varsta. Vorbim despre personaje din desene animate si basme, de eroi si animatori ce pot fi invitati la petrecerea destinata exclusiv copiilor. Cu jocuri adaptate si cu un program complex de entertainment, astfel de personaje trezesc la viata sentimente marete si credem sau nu pot contribui semnificativ la increderea de sine pe care cei mici o au.

Oferta de Craciun

Paradisul Personajelor, agentie de profil, a lansat deja campania de sarbatori. Pentru aceasta perioada dispune de servicii de animatori ce constau in ajutoarele mosului spre exemplu. Intalnim spiridusii, craciunite si chiar si Elsa, regina ghetii, precum si zana Fulg de Nea. Un program in care aceste personaje sunt prezente, spre marea bucurie a copiilor, presupune printre altele face painting, modelaj de baloane sau un scurt program de colinde.

Un alt pachet, o alta distractie. Desigur ca din oferta nu poate lipsi Mos Craciun, mult asteptatul personaj ce aduce cadouri tuturor. Costumat corespunzator, cu sacul de cadouri in dotare si multe detalii si accesorii – spre exemplu un papirus, lista sa de impartit cadouri – aceasta aparitie este poate prima trecuta pe lista de optiuni.

In varianta mai complexa, Mos Craciun poate fi insotit de ajutoare si este completat de program de joaca, cu modelaj de baloane spre exemplu.

Oricare ar fi varianta, cei interesati trebuie sa stie ca au nevoie de o programare.

Animatorii pentru copii sunt creatori de amintiri

Pentru cei care inca mai stau pe ganduri, animatorii pentru copii sunt rezervati cu o rapiditate iesita din comun. Este si de inteles de ce. Pana la urma universul inocentei, lumea copilariei asa cum este ea definita de joc si joaca inseamna si nevoia de a adapta o petrecere la publicul prezent. Adultii simt si ei nevoia la un moment dat de un respiro, de timp de calitate petrecut cu adultii, in timp ce copiii au si ei parte de distractie, in varianta adaptata varstei.

Mai mult decat atat, acestia pot fi cei care creeaza amintiri unice sau fac dintr-o clasica petrecere de zi onomastica in una dintre cele mai memorabile petreceri. Cei mici vor tine mintecu siguranta pentru mult timp acea zi speciala in care s-au intalnit cu personajele indragite. Capata incredere in ei si cred mai mult ca oricand ca visele devin realitate. Isi doresc eroii preferati in carne si oase si iata ca acum au si sansa aceasta.

Cei interesati de servicii profesionale de acest gen regasesc detalii si posibilitate de a rezerva animatorii doriti in cadrul paginii paradisulpersonajelor.ro.